|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מעוניין במפרט למחשב לעריכת וידיאו ותוכנות גראפיות...
שלום.
שמי איתי. אני עורך במאי צלם ועורך וידיאו ברמה מיקצועית. אני מחפש מחשב חדש וחזק לעריכת של וידיאו ותוכנות גראפיות למינהם. עם מישהו יכול לעזור ולהציע זה יהיה נהדר. התקציב הוא 8,000 שח. לא צריך מקלדת עכבר ורמקולים. צריך את המשב פלוס שתי מסכים 19" תודה רבה לכולם איתי.
# 2 |
חבר וותיק
|
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
קנה Dual Xeon אני בטוח שזה יספק אותך
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
לא ביקשתי הצעה למעבד ביקשתי הצעה למחשב מלא....
# 5 |
חבר מתקדם
|
Macintosh - וכל מילה נוספת מיותרת
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
מחשב לעריכת HD?
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
קשה למצוא מקינטוש טוב לצרכים שלו במחיר הזה
אבל מומלץ מקינטוש. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
תראה במחיר כזה אי אפשר לארגן לך מערכת עריכה צתטרך להעלות את התקציב( כמובן שמערכת עריכה כוללת כרטיס עריכה, הייתי ממליץ על MATROX RT.X100 או אם יש לך יותר כסף ואתה מעוניין להתחיל לעבוד עם HD אז RT.X2), אבל אם אתה רוצה אתה יכול להרכיב מחשב רגיל, שיפעיל תוכנות כמו, Premiere, Edius, Avid
אבל לא בrealtime. אין שמץ של מצב שאתה מוצא משהו טוב ועוד שתי מסכים 19 אינץ' למה לא ![]() Matrox RT.X100 Xtreme + אפטר אפקט = 7,702 ש"ח. Matrox RT.X2 + תוכנות = 11,150 ש"ח. Matrox RT.X100 ללא תוכנות = 5,056 ש"ח. אם אתה הולך על קנופוס(אידיוס) יש לך את Canopus EDIUS NX = 6,352
צלם אירועים, צילום אירועים, צילום חתונות, צלם, צילום קוריאן , עיצוב , עיצוב מטבחים , דלפקים , שיש , דמוי שיש , חיפוי קירות Last edited by nevo; 06-01-07 at 11:11.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אז מה התקצב שאני צריך למקינטוש?
ועם מישהו יכול לתת לי את המפרט של אותו מקינטוש ואיפו ניתן לקנות אותו....
# 10 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|