|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם יקנו ממך אז אחלה אבל אם לא אתה תדע למה ואולי אני יושב על עיצוב אחד יותר מזה? מאיפה לך לדעת כמה זמן אני יושב על אותו עיצוב? אני נותן מחיר לעיצובים שלי כדי שיקנו, אני מצטער אם זה פוגע במישהו שאני מוכר עיצובים בקצת אבל אני בדקתי לפני במחירים גבוהים יותר ולא קנו אז אני מוריד את המחיר כדי שיקנו. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה במכירה, אני רק נתתי את הדעה האישית שלי כי אני נתקלתי בהרבה אנשים שרוצים לקנות עיצוב ואני יודע כמה שהם קמצנים.
![]() |
# 12 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
שלא צריך להוריד אם אתה מוריד את המחיר את מוריד את הערך שלך כמעצב
בברכה איתי,מעצב אתרים. my devinartart gallery : www.dm-design.deviantart.com ביקורות: [1] עיצוב אתרים | עיצוב אתרים תדמייתים | עיצוב אתרים עסקים | עיצוב לוגואים | עיצוב באנרים ועוד... email - itai067@gmail.com |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר חדש
|
עיצובים יפים,
בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 14 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
העיצוב הראשון יפה..וממנו מתדרדר...הראשון בהחלט שווה 200...אך השאר 150 אולי...100 אפילו (האחרון)...איתי, יש לך רמה פשוט חבל על הזמן...אבל אתה לא מנצל אותה...אתה לא משקיע מספיק וזה פוגע בך...בהצלחה בהמשך...
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
חוץ מזה עדיף למכור את העיצוב בפחות כסף מלא למכור בכלל
![]() |
# 16 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
וולף בשביל כסף אני לא יעשה מעצמי צחוק..
בברכה איתי,מעצב אתרים. my devinartart gallery : www.dm-design.deviantart.com ביקורות: [1] עיצוב אתרים | עיצוב אתרים תדמייתים | עיצוב אתרים עסקים | עיצוב לוגואים | עיצוב באנרים ועוד... email - itai067@gmail.com |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
מה הקשר לעשות מעצמך צחוק?אם אתה תמכור את העיצוב תמורת 100 ש"ח אתה לא תעשה צחוק מעצמך
# 18 |
חבר בקהילה
|
אני כן מעצב מכובד ואם עיצובים מכובדים ויפים לא ימכור עיצוב ב100 ש"ח
![]() |
![]() |
# 20 |
Permanently Banned
|
יפה מאוד , בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|