|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש חדש
|
משעמם אחי...
וחוץ מזה אני שיפרתי שם המון... וזהו... אני יודע שזה ממדריך אבל שיעמם לי ובא לי לפרסם,יש משהו רע?
# 12 |
חבר בקהילה
|
כן יש משהו רע!
כי אם נגיד יש מדריך למידול Mazda 6 ב-3D Max אני ילך ישב ילמד שיטות יעשה אותו בלי בעיה.. בלי השראה.. בלי כלום פשוט אם הוראות ואז יבוא לפורום ויציג את "העבודה שלי".. אתה חושב שזה יהיה נכון מצדי לא לציין את כתובת המדריך ? ובכלל לפחות להגיד שזה מדריך!
# 13 |
חבר פורום
|
מדריך או לא מדריך אתם מדרדרים לגמרי את הרמה של הפורום הזה עם העבודות האלה...
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
כבר נמאס פה אם כל המעצבי צעצוע אם השמות המוזרים האלה שבאים לפה..
וכל מיני "חברות עיצוב"... ATwork,Tj אקסטזי..ושאר הניקים המוזרים..=\ כאלה דברים מורידים רמה.. כנ" לגבי האיש הזה..
# 15 |
משתמש חדש
|
טוב יאללה סתמו ת'פה אני ממש לא צריך את הדעה המפגרת שלך PASSION וגם של STYLIZED
אז פשוט שתקו וסתמו!
# 16 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
אל תקנה ממנו שום דבר וזהו... ועוד מה הקשר לניקים בכלל?? קיצר מה שבאת להגיד פה שאתה יותר טוב מהם בצורה אחרת. שמח? יופי. |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
PASSSION יש לך בעיה איתי אחי??
# 18 |
חבר בקהילה
|
חחחחח Passion כל אחד יכול לבוא ולהגיד שגם לך יש ניק מוזר =/
מה זה השטויות האלה? חחחחחח ופותח האשכול.. חבל לרדת ככה ברמה של הפורום אתה לא חייב לפרסם עבודות כאלה.. אני לא מתכוון לריב ולהמשיך להגיב פה אני פשוט אחכה בתקווה שינעלו ת'אשכול המסכן הזה..
# 19 |
משתמש חדש
|
טוב מנהלים לנעול זה הפך להיות ספאם מוחלט!.
# 20 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ממש לא... נסה לקרוא את דברי.. בצורה שבא להעיר ולא באה לפגוע.. תנסה להבין... אין לי שומדבר נגדך...חס וחילילה...שמשון ודלילה... אבל נמאס שכל ילד בן 12 שבא לפה נהיה מעצב..שהוא לא... ואז קורא שהפורום מוצף בפוסטים אם דברים מפחידים..=\ בלי קשר אליך...
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|