![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום,
אני מחפש צוות לפורטל שיעורי בית להלן התנאים : הדרישות *גיל 14 + *שפה גבוהה (חשוב מאוד הדקדוק ! , זה חובה) *ניסיון כתיבה בעבר *דרכי יצירת קשר כגון : פלאפון (חובה) + עוד דרך יצירת קשר אחת לפחות (אייסיקיו) *ידע על מערכת ניהול תוכן ועל פורטל + מודולים שונים (אני יפרט בפרטי). מה אתם מקבלים? *על זה נסכם בפרטי. (כל אחד והדרישות) אם אתם חושבים שאתם מתאימים *מסרו שם *באיזה אתרים כתבת בעבר ( או שאתה חדש בתחום ) *גילך *מה התנאים , ולמה אתה חושב שאתה מתאים לתפקיד. יום טוב. |
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תפקיד
*ניהול האתר ביעילות ובחריצות *לדאוג להודעות חדשות , שהפורטל לא יהיה יבש וחסר תוכן. *להעלות עבודות שלכם - עד אשר יקלט אצל המשתמשים והם יעלו גם ואז יופחת מספר ההעלאות שלכם לאתר (אך זה לא פותר אותכם , ניהול זה אומר גם דאיגה לכל הצד של העבודות ושיעורים. *לעזור למשתמשים שלא מבינים חומר כלשהו (כנראה יהיה גם פורום). *לתת טיפים לאחרים , וכל מיני עצות . *ד"א משהו מאוד חשוב, אני לא מחפש סתם מישהו שרוצה , אלא שמבין בתחום ויכול וגם רוצה לתרום מעצמו. אם אתם חושבים שאתם מתאימים ורוצים לעזור לקהילה הישראלית, אנא חזרו אליי בהקדם לאחת מדרכי הקשר. Last edited by x^leader^x; 10-01-07 at 13:42.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
*מסרו שם:דבי(ר) מטייב (או יותר נכון פבל מטייב)
*באיזה אתרים כתבת בעבר ( או שאתה חדש בתחום ) אמממ חדש באינטרנט ובכללי לא כותב ראשי של עיתון הבית ספר שלי :P *גילך 16 יהיה 17 בעתיד יש עוד זמן ... *מה התנאים , ולמה אתה חושב שאתה מתאים לתפקיד אמממ אני כתב עיתון הבית ספרי שלנו ![]() יצירת קשר ICQ 323878934 |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|