|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
עוד הפעם,
מדים, משמעת צבאית - מסדרים, פקלים וכו'.., ימי גיבוש כמו מיני טירונויות, אם אתה רוצה ביה"ס צבאי לך כבר לטכני וזהו |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
אוקי תודה.
מי שפה הלך למבחנים, באיזה רמה צריך להיות בשביל לעבור? עד כמה התעודה חשובה? כאילו אם אין לך תעודה משהו אבל אתה עובר את המבחנים? יש לי גם בית ספר צבאי של אורט ליד הבית, אומנם לא אותו דבר אבל גם בית ספר ברמה גבוהה |
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
סתם בשביל לעשות פוזות קיבלו אותי ל5 יחידות באלגברה(עשיתי חלק ראשון) מה שעושים רק 5 אחוז מהתלמידים בארץ 5 יחידות בפיזיקה (גם עשיית חלק ראשון) 5 אלקטרוניקה :P עדיין לא נגשתי 5 יחידות מחשבים למרות שאפשר יותר אבל בשובו מקסימום 5 ![]() נראה יל אני יעבור לשם בגלל המלגה בשובו זיין יביאו לי משהו כי זה בצפםר שלא משלם משכורת למורים המזל שהמורים יודעים משהו מהחיים שלהם עם נסיון |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
אם איני טועה, זה בית הספר שחבר שלי לומד שם.
בחומר הלימוד, הוא מתקדם יותר ממני, בהרבה. אני אישית, ממליץ.
# 15 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לך על זה, אחלה מקום..
רק חבל שלא קיבלו אותי לפני שנתים וחצי ![]() שיהיה לך בצלחה.. |
![]() |
![]() |
# 16 |
Rar.co.il
|
אם אתה בטוח שאתה מעוניין בקריירה צבאית או בחתימת קבע של מספר שנים (ואתה לא יכול להיות בטוח לפי שאתה מגיע לצבא) זה מעולה, גם בכל הנוגע להכנה לצבא וגם זה בית ספר מצויין. אולי המינוס היחידי הוא חתימת קבע בכיתה י"א. ואל תשבו מסגרות צבאיות אחרות בזמן תיכון לפנימייה הצבאית לפיקוד, יש הבדל של שמיים וארץ.
# 17 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שהיא לא ממש צבאית אלה רק במימון של חיל האוויר במסלול שוחרות. ok תודה על המידע. אפשר לנעול |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|