![]() |
# 1 |
חבר על
|
עיצוב שלי...
שלי...
אוקי זה גירסה ראשונית אני סיימתי את העיצוב אני ישפר אותו.. http://portal.il-il.com/portal-il.png זה בין העיצובים הראשונים שלי.. עשיתי אותו לבד הקטנתי אותו ושמתי דוגמא ... מבקש ביקורת.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
גם את האייקונים עשית לבד...?
בכל מקרה, כל העיצוב גס מאד וכל הבלוקים חוזרים על עצמם ללא גיוון
# 4 |
חבר על
|
אוקי הבנתי..
מה הכוונה להחליש וחסר צבע תפרט... נ.ב האיקונים הם לא שלי הם זמניים ותגיבו יש צפיות ורק שתי תגובות.. אני רוצה לשמוע את דעתכם גם עם זה לא טוב.. ומה הכוונה מבנה לא טוב תוכל לתת מבנה כלשהו אפי בכתב כך אני אדע לפעמים הבאות... (בכתב הכוונה לדוגמא בתוכן: בלוק כותרת בלוק------בלוק כותרת בלוק בלוק בלוק בלוק בלוק טקסט טקסט טקסט------טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט------טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט------טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט------טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט בלוק כותרת בלוק------בלוק כותרת בלוק בלוק בלוק בלוק בלוק טקסט טקסט טקסט------טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט------טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט------טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט------טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט בלוק כותרת בלוק------בלוק כותרת בלוק בלוק בלוק בלוק בלוק טקסט טקסט טקסט------טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט------טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט------טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט------טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט טקסט סתם דוגמא) Last edited by akamaor; 30-01-07 at 19:45.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
למה שאנחנו נתן לך את התבנית? תחליט לבד...זה התפקיד שלך!
בכל מקרה עיצוב גס...תחליש או שתעיף לגמרי את הדוגמא...זה ממש מפריע... וכן המבנה חוזר על עצמו ללא כל גיון -> לא טוב בכלל |
![]() |
![]() |
# 6 |
חסום
|
עיצוב די מגושם לפי דעתי
![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
אין צורך ב"דוגמא", אף אחד לא יגנוב לך אותו.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
אני יחליש את הדוגמא ויעלה את זה...
רק מה גס בו? ואתה צודק התבנית זה התפקיד שלי... ואשר למה מגושם תפרטו קצת במקום לתת סתם תיאורים נ.ב עומרי תודה שאתה "מנחם" אותי |
![]() |
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני ממליץ לך להיסתכל על עיצובים נוספים...תעשה השוואות.....ותסיק מסקנות... בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|