![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
Design4u מכירה פומבית
הדומיין Design4u.biz מוצע למכירה פומבית.
תאריך תפוגה : 29/9/07 ספקית : Godaddy מחיר התחלתי: 350 ש"ח. קפיצות של 50 ש"ח לכל הצעה נוספת. Design4u הינו שם קליט במיוחד ונחשב למותג עיצובי עולמי. אפשר לראות כמה המונח Design4u פופולארי על ידי כך שהוא תפוס בכמעט כל הסיומות האפשרויות. (com ,co.il, net , ws , org , biz , info , us , tv , co.uk , cn , eu , be , nl , de , nu , cz , ca , at , com.tw , tk , pl , it , dk , fr , ch , ro , jp , es , ru ) *אלה הסיומות המובחרות ביותר של דומיינים עולמיים אירופאים , אסייתים וצפון אמריקאים , לא כל הרשימה של הסיומות בהם design4u תפוס. סיומת Biz הינה סיומת עולמית , הטובה והמומלצת ביותר לחברות ועסקים . Design4u.biz דומיין ברמה גבוהה ביותר , מעולה לחברות עיצוב ובניית אתרים - במיוחד לחברות המשווקות גם מחוץ לארץ. סוחרי דומיינים יוכלו להעיד על הפוטנציאל של הדומיין למכירה אף באלפי דולרים לקהל יעד בחו"ל . אני מעוניין למכור אך ורק לאדם מישראל מסיבות שלי, לכן המחיר גם נמוך בהרבה בהתאמה לארץ. אז אם יש לך עסק בנושא , אין דומיין ראוי יותר ממנו בשבילך , גם לא ישראלי , מדובר בדומיין בסדר גודל עולמי , המחיר פשוט מציאה! המחיר כל כך זול משום שאני צריך את הכסף! איני מעוניין בביקורות על הדומיין ועל השווי שלו! תגובות מיותרות והצעות לא רציניות ידווחו!! תודה רבה , שבוע טוב. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אתה מנסה למכור את הדומיין הזה כבר בפעם ה100 נדמה לי...
וכל הזמן מציג אותם רעיונות מדוע כדאי לקנות את הדומיין ואף פעם לא קונים, לא חשבת לוותר על מכירה באתר כמו הוסטס וללכת לנסות למכור באתר שמתמחים בעניין של דומיין כאלה במכירות פומביות? על דומיין כזה באתר שמתמחה במכירות פומביות תוכל לקבל בסביבות ה 350$ מינימום... אני עדיין לא מבין אתה אמה מחפש כאן. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
לך לאתר של גודדי ותמכור את הדומיין משם...תוכל להרוויח הרבה!
בהצלחה!
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הצעתי את הדומיין הזה למכירה פעמיים , עכשיו ולפני חצי שנה , אז חבל ש"נדמה לך".. אני מציע כאן, שוב , הפעם במחיר זול הרבה יותר , כי אין לי כוח וזמן כרגע להתעסק באתרים מחו"ל ומכירות פומביות או אתרים גדולים בארץ . מי שרוצה להתעסק איתו.. בכיף.. שיקנה ב350 שקל ממני ושימכור ב400$ כפי שאמרת , שיהנה מהרווח הגדול. כרגע אין לי זמן להתעסק איתו ואני צריך כסף , לכן אני מוכר כאן. במקרה ולא אמכור אותו אז אחכה וכשאהיה יותר זמין אני אמכור אותך בעצמי . |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|