|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
תאכלס מה יותר עוזר, פרסום מפה לאוזן או גוגל? (:
נגיד מערכות פורמים וכל מיני אתרים שקשורים לפעולה של יוזרים או משתמשים באתר.
מה נראה לכם שתאכלס יקדם את האתר יותר (מבחינת תעבורה ואיכות כמובן)? למתחכמים - "גם וגם" לא עוזר לי, צריך למצוא משהו להתמקד בו יותר מן הסתם.
![]() Last edited by yaiRy; 14-02-07 at 20:12.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
גוגל - אתה מקבל רק משתמשים שרוצים את מה שאתה נותן.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
|
רציתי לקנות קקטוס, חיפשתי "קקטוס" ומצאתי פורום.
שמע, אני לא יודע מה איתך אבל בזמן האחרון כל מה שאני מחפש לא קשור לתוצאה שמתאימה לי. עזוב את זה, לך תסכם אתר במילה אחת (:
# 4 |
חבר וותיק
|
מגוגל ? לא שווה בגרוש לדעתי
קשה לי להסביר את זה אבל למה מישהו יחפש פורום וירשום "פורום תימנים" או משהו בסגנון אתה מבין אותי? רק פה לאוזן , חבר שלו רשום ? הוא יגיד שיש תוכן טוב ושייהנה גם החבר השני.
# 5 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
יש לי פורום דיי גדול ואני יכול לסכם את זה ככה:
לפי הסטטיסטיקות,17 אחוז מהגולשים מגיעים מגוגל,אני משער שחלקם נשארים לכם אפשר להגיד ש80 אחוז הם קבועים והשאר מגיעים מגוגל (ויכולים להפוך לקבועים בעצמם).
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם הכוונה שלך היא ל-Google Adsense אז די אידיוטי לפרסם פורמים ככה ... כי מי רושם "פורום" בגוגל ...
אבל אם הכוונה לקדם את הפורום בגוגל אז ברור . כל מה שמחפשים בגוגל, אחת התוצאות הראשונות היא אשכול ב-Fresh זה לדעתי גרם לזה שכל בנאדם שני אשכרה מכיר את האתר .. לא כולם נהיים פעילים ... אבל אפילו אבא שלי יודע מזה Fresh בגלל שכל מה שהוא מחפש איזושהיא שאלה הוא מוצא הודעה בפראש באחד התוצאות הראשונות ...
# 7 |
кто ты?
|
מפה לפה היא השיטה הכי איכותית.
הרי אם חבר ממליץ לך על אתר כלשהו, מה, לא תכנס? ![]() וגם הרצון שלו לשלם (אם זה אתר העוסק במסחר אלקטרוני) יותר גבוהה אם חבר שלו הפנה אותו מאשר איזה מנוע חיפוש הפנה אותו... ובגוגל כפי שאתה בעצמך אמרת, הרלוונטיות של התוצאות שוב מתחילה לרדת. בגלל זה גם הקמפיין של D (דפי זהב) תופס תאוצה. הרוב מעדיפים לחפש בו מאשר בגוגל. |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
תלוי בנושא האתר, ותלוי בכמות ההשקעה בקידום בגוגל.
אם האתר שלך הוא פורום כללי, ואתה משקיע בצורה די בסיסית בגוגל, אז אין טעם. עדיף לפרסם מפה לאוזן. אם האתר שלך הוא אתר בנושא ממוקד יחסית, אז עדיף קידום בגוגל(כמובן בתנאי שלנושא יש סוג של ביקוש). אם האתר שלך הוא פורום כללי, ואתה משקיע בו המון מבחינת קידום בגוגל, אז זה עדיף מאשר פה לאוזן. אני מניח שהבהרתי את העניין ![]()
# 9 |
|
מה שאתם אומרים זה בעצם -
גוגל = מוניטין. פה לפה = קהילה. נכון לא נכון?
# 10 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|