|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
אני חושב שאתם מסתכלים על זה לא נכון, אף אחד לא ירשום פורום תימנים בגוגל זה ברור
אבל מה למשל כל המדריכים שאתם מכינים? לפורום צריך להיות למעלה מ200 מילות מפתח רציניות ואני חושב שזה אפשרי ביותר עם המערכת הנכונה! לסוגי מערכות מומלצות אני יכול לרשום פה. אבל בעיקרון אם מקדם אתרים רציני אפשרי להפיק המון תעבורה איכותית של משתמשים לפורומים. מה שכן נכון ואני יודע שאני הולך סחור סחור קצת, הפורומים שאני הגעתי אליהם ובאמת כמה שנים טובות שם הגעתי מפה לאוזן כמו הפורום הזה ופורום K אני לא מדבר על תוז ששולטים בחלק בשוק הזה לדעתי בצורה ענקית ולדעתי הכי איכותית[הרי להם יש מספר משתמשים ענק! אמרתי את דברי, -בן. |
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
פה לאוזן ופרסום אגרסיבי בציבור
הרבה מאוד פליירים וסטיקרים ולדחוף את זה בכל מקום אפשרי הפרסום הכי אפקטיבי ואם יש תקציב אז פרסומת קליטה ברדיו או בטלויזיה (כמו יש יד 2 :P)
# 14 |
אקס מנהל
|
יאיר, דבר אחד אני יודע.
פרסום מפה לאוזן זאת השיטה הכי וותיקה והכי טובה שאני רק מכיר, בין אם מדובר בפרסום עסק או בפרסום משהו אחר. |
![]() |
![]() |
# 15 |
תודה על תרומתך.
|
פורומים כלליים אמורים לקבל את רוב התעבורה שלהם מגוגל וברור שגולשים יותר איכותיים(שגם ירשמו לפורום) תקבל "מפה לאוזן" כי אז הוא יודע לאן הוא עומד להיכנס ואם זה לא יעניין אותו הוא פשוט לא יכנס.
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
פה לאוזן
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
לדעתי אם אתה רוצה לפרסם מערכת פורומים קטנה( כמו כל אלה שפותחים בIB, VB)
עדיף מפה לפה, אם אתה רוצה פורום כמו היידפארק שהוא ממש קהילה ענקית עם עשרות/מאות פורומים הייתי ממליץ על גוגל. |
![]() |
![]() |
# 18 |
Permanently Banned
|
מנוע חיפוש זה הפרסום הכי אפקטיבי שיש!!!
האדם שמחפש את סיווג מסויים שאתרך עוסק בו, כשאתרך יופיע אתה תקבל כניסה אכותית |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|