|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
תודה על תרומתך.
|
זה באנר שאני עיצבתי לאלון
![]() ![]() נכון שהוא מדהים? ![]() |
![]() |
![]() |
# 12 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
מאוד מדהים :/ תכין לי גם ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 13 | ||
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() |
# 14 |
תודה על תרומתך.
|
50 שקל על באנר+כרטיס ביקור.
מי מעוניין עכשיו? ![]() |
![]() |
![]() |
# 15 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
אבל באמת יפה! |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הוא לא על השרת שלו ותופס משאבים? |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
באמת שלא ראיתי שמישהו כתב כל כך הרבה שטויות בהודעה אחת. Dima, הצלחת להשיג שיא חדש! 1. מי אמר שאני לא מוכר פרסום? נהפוך הוא, זה בהחלט משהו שאני בעד. יש מחירים לכל מי שיבקש. רק התקנתי את המערכת באנרים וכבר יש לי הזמנות. 2. מה זה צריך להיות " הוא אמור לנהל אותו כאדם פרטי ולא כבעל עסק."? אולי פיספסת את החוקים של הפורום, המשפט פתיחה הראשון (כדי שלא תתבלבל לחשוב אחרת): " פורום הוסטס הוא עסק מסחרי לכל דבר." אני מציע שתבדוק את הראיה שלך אם פיספסת את זה. זה המשפט הראשון שכתבתי בחוקים. בוודאי שאני אמור לנהל אותו כבעל עסק. זה עסק! מוצהר! 3. בשום מקום לא כתבתי חסות או "הפורום מאוחסן בחסות". הבאנר פרסומת הוא באנר פרסומת רגילה. בא לך לפרסם במקומו,.. בבקשה.. לא כתבתי שום דבר על חסות, כי אני לא עוסק בחסויות. גם לא כתוב בשום מקום שהחברה שמאחסנת את הפורום היא הכי טובה (זה במקרה נכון אבל אין לזה בכלל איזכור). 4. המחירים לפרסום באנרים בפורום הם לא סימליים. לא להתבלבל ולחשוב שזה משהו סימלי. 5. "אבל אלון "מטפח" את הפורום מן הבחירה האישית שלו, הפורום הזה אפילו לא נקנה." וואו.. הפורום הזה אפילו לא נקנה?? מעניין, אני דווקא שילמתי עליו כסף גם על שם הדומיין, גם הרישיון, גם על הזכויות של הפורום, וגם על חידוש ועדכון הגרסה של הרישיון ועדיין זה לא נחשב שקניתי? אולי אתה חושב שמישהו נתן לי אותו במתנה? הלו, .. חג המולד זה עוד חודשיים וסנטה קלאוס לא מבקר אצלי קודם, ואליהו הנביא לא מגיע לפני פסח. Dima יש איזשהו משהו נוסף שאתה רוצה ליידע את הפורום?
![]() |
# 18 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
סה"כ פורום הוסטס הוא באותו קונספט כמו בגרסה הקודמת. סה"כ עיצוב שונה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
כאשר נחליף את הסקין בסקין סופי, הבאנרים יופיעו בסקין הסופי. הבאנר לא שייך לפורום. הבאנר הוא באנר פירסומת של החברה שכרגע נמצאת בפירסום בפורום. במקרה זה עכשיו החברה שלי, אבל זה לא קשור לפורום. כל אחד יכול לפרסם בפורום והבאנר יוחלף בבאנר של החברה המפרסמת. זה לא לוגו של הפורום. הפורום הוא הוסטס, הבאנר הוא של חברת שב.קום.
![]() |
# 20 |
WBD.co.il
|
אלון, עצה קטנה ממני, תמנע ספאם באשכולות.
אני בחלק מהדברים מסכים עם דימה ובחלק מסכים איתך אבל אני עדיין לא מבין איך התגובות האחרונות קשורות לנושא, כך היה גם בכמה אשכולות אחרים ששם המשכת עם הספאם ולא מנעת אותו. בכל מקרה, ההודעה הזאת לא נגדך ולא נגד אף אחד אחר ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|