![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אבל בסוף מה שיקרה זה לאו דווקא שיגיעו למישהו גדול במיוחד. בסופו של דבר ירצו לעשות כמה תביעות "למען יראו וייראו". יתלבשו על 5-10 כדי שהשאר יבינו את המסר. כי סה"כ אם פותח האשכול הזה היה יודע שמישהו אחר (ולאו דווקא גדול במיוחד) נאלץ לשלם עשרות אלפי שקלים כפיצוי, הוא היה חושב שזה מאד טיפשי מצידו לחשוף את עצמו סתם ככה לסיכון שכזה. |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
עסק רשום [?]
|
לי קרה מקרה ..
היה לי פורום והפורום זרם.. וזרם עד שהגיע ל 10 אלף איש .. לאחר מס' חודשים של פירסומי ווארז בפורום הגיע אימייל מעניין, המבקש לסגור את קטגורית הסרטים אם לא אקבל תביעה משפטית וכו' . השאירו לי, מס' טלפון להתקשר. התקשרתי ואכן ביררתי שזאת לא מתיחה והגעתי למשרד מסוים.. שם דיברתי וביררתי ואמרתי אוקי, אמחק את כול קבצי הווארז, והם סגרו לי את ה"תיק" (למרות שבאמת היה תיק. בקיצור, אל תסתבך עם השטויות האלה התביעה יכולה להגיע לכמה אלפי שקלים או דולרים .
# 14 |
חבר חדש
|
DoSql
יש סיכוי שלא ישלחו לי אימייל אלא ישר ישלחו לי מכתב תביעה? או שתמיד הצעד הראשון שלהם יהיה מכתב אזהרה? |
![]() |
![]() |
# 15 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
Spark,
התשובה בשבילך לא יכולה להיות חד משמעית. מצד אחד, המון אנשים עושים את זה, לרוב "בעלי האתר" הם אלו שמקבלים על הראש (או איום, או מכתב אזהרה לפני נקיטת הליכים). מצד שני, אני לא יכול לבוא ולהגיד לך שאם אתה עושה את זה אתה לא תפגע. אתה יכול להביא ווארז, ברוב המקרים בעלי אתרים הם אלו שחוטפים בראש, יש סיכוי (קלוש או לא) שכן תפגע מזה. מקווה שהנקודה הובהרה. |
![]() |
![]() |
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
לא הבנתי מה אתה רוצה מאיתנו - תעודת ביטוח? כל אחד והמזל שלו - יש כאלה שגונבים ונתפסים, יש כאלה שגונבים ולא נתפסים ויש כאלה שגונבים ויוצאים מזה באזהרה. מי אתה תהיה? אף אחד מאיתנו לא קורא בקפה. |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
אסור , יכולים גם לתבוע.
חבר שלי לדוגמא פתח אתר ווארז לפני כמה חודשים , העתיק לינקים ותוך שבועיים קיבל אימייל עם אזהרה שאומרת או לסגור את האתר או לצפות לתביעה , בסוף הוא סגר ונתקע עם דומיין ואחסון שאין לו מה לעשות איתו.. |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
תלוי איך אתה מפרסם את הלינק, ישנם כמה דרכים עקיפות.
לדוגמה - **צונזר** (מצטער אם אסור לשים קישור, זאת רק דוגמה) הם קיימים מספר חודשים והם איכשהו הצליחו לעקוף את זה. בעקרון אתה צריך לדבר על זה עם עו"ד וכו'. עצה שלי בכל מקרה - אל תכנס לזה אפילו! Last edited by SHeDoN; 12-03-07 at 22:41.. |
![]() |
![]() |
# 19 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא עקפו שום דבר, פשוט הם לא מספיק חשובים.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|