|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בקשר לתגובה על העיצוב, עיצוב לא צריך להיות "מסובך" או לא פשוט להכנה, הוא צריך להיות פשוט יפה, נוח לגלישה, מזמין לעשות את הפעולה הנדרשת. על היכולות שלי בקידום נוכל לדבר בפעמים אחרות. אני בטח לא מתיימר להיות מתכנת. אני לא חושב שיש מקום כאן לדיון על העובדה שאני מוכר עיצובים ב-100 ש"ח. את העיצוב עשיתי בשביל אתר שלי, זאת הדרך להתקדם. בשביל להיות מעצב טוב צריך לעבוד, ואני עובד, אני מעצב הרבה מאוד אתרים (את רובם לא מציג כאן), אני מתאמן ומתאמן וגם רואים תוצאות. בכל אופן, תודה. ערב נפלא. |
|
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר וותיק
|
זה כבר יותר מידי פשוט לטעמי
חסר חיים ויבש יש על מה לעבוד אני מחטער שאני מגיב ככה אבל אני חושב שהאתר פשוט מידי בהצלחה בהמשך |
![]() |
![]() |
# 23 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אחי אני ממש לא רוצה לריב איתך, אתה חבר טוב וטל גרטי חבר מצויין (הוא בעל הדומיין ושותפך). אני פשוט לא אגיב מכאן. |
|
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר חדש
|
אהבתי מאוד !
|
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר וותיק
|
פשוט, יפה ומשרת את המטרה
# 26 |
חבר על
|
מאוד אהבתי נקי ומסודר !
|
![]() |
![]() |
# 27 |
Permanently Banned
|
נראה כמו עיצוב מ OSWD...
אין איזה עבודה גרפית לא ממש מתחבר לעיצובים כאלו... |
![]() |
![]() |
# 28 |
משתמש - היכל התהילה
|
חביב מאד, מתאים יותר לבלוג לדעתי
# 29 |
חבר בקהילה
|
נחמד, אהבתי בעיקר את התפריט. לדעתי הטורקיז במרכז לא מתחבר ליתר הצבעים ומפריע בעין. הייתי מוסיף עוד קצת עניין ל-header, אולי באמצעות איזה לוגו נקי לידה- SEOZ למעלה משמאל או לחילופין להפוך את ה-SEOZ ל-logotype.
|
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר וותיק
|
יפה. יהיה נוח לגלוש באתר כזה.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|