![]() |
# 1 |
מ.תיכנות
|
שאלה בקשר לגיטרות :)
היי, אני בקרוב קונה גיטרה בשם Washburn מסדרת Chicago, בכל מקרה, הגיטרה הספציפית שאני קונה עולה בערך 900$ בסין (משם אני קונה), היא לא מזויפת, הדבר היחיד הוא שאין הרבה אתרים שכתבו עליה.. בכל מקרה, אבא שלי נמצא בסין, והוא צילם איזה סיני מנגן על גיטרה דומה לה מאותה חברה, זאתי שאני קונה פשוט עטופה ולא רצו לפתוח http://youtube.com/watch?v=NcGh5cYlwYo איך היא נשמעת? ממליצים לקנות? תמונה של הגיטרה שאני קונה: ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר פורום
|
סביר, הייתי ממליץ לך לקנות משהו להתחלה ב 400$ ולהשקיע את השאר על מגבר טוב.
![]() |
# 3 |
מ.תיכנות
|
הבעיה היא שפה בארץ מגברים עולים מספיק, לדוגמא פנדר, 15 וואט, עולה 1200 שקל.. וזה רק 15 וואט! אני מעדיף שלא להוציא כסף על חברה לא מוכרת במגברים .. יש לי חבר שזה עשה לו קצת בעיות
![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
טל היא אחלה, תקנה.
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ת'חדש , יש לי את הסדרה הקודמה לה גם של WASHBURN אחלה גיטרות :]
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
בנוגע לגיטרה עצמה אין לי שום ספק, אך אם הוא מתחיל ואין לו עדיין מגבר נורמאלי ( אפילו להתחלה ) אז כל הגיטרה לא שווה. בתאכלס המגבר הרבה יותר חשוב מהגיטרה ואתה לא תנגן על הגיטרה ותהנה מהביצועים שלה בלי מגבר.
![]() |
# 7 |
מ.תיכנות
|
אני קונה עוד כמה ימים מגבר 20 - 25 וואט, עוד לא החלטתי איזה חברה
![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
lenny :P