|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
[עזרה] - בפלאפון Nokia6280
אהלן חבר'ה,
יש לי את הפלאפון nokia 6280, עכשיו - אני מנסה להכנס ל ICQ דרך הפלאפון, אבל שאני מנסה לכתוב סיסמה נגיד במספריים (1,2,3), זה מעתיק פעמיים בתיבת הסיסמה שבפלאפון, למשל אני אקיש את המס' 1, אז בתיבה זה יראה כך - ** איך מתקנים זאת ? תודה ![]() חג שמח וכשר ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
זה פסדר, זה לא קשור.
תכתוב כרגיל את הסיסמא, לא קורה כלום ![]() אני מתחבר דיי הרבה לאייסיקיו \ מסנג'ר דרך המכשיר ולא קורה שומדבר וכן זה רושם פעמיים. זה כיאילו הסיסמא והמספר שאתה מקיש. יענטו *1 וכו'.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
בחיי , לכל בנאדם שלישי יש פלאפון כזה , אלוהים...
אתמול בליל הסדר היינו 11 אנשים ולכולם היה Nokia 6280 ... הילדים שם התלהבו ורצו להעביר לי כל מיני שטויות ב - Bluetooth ... ![]() בכל מקרה , נראה לי שזה בסדר , כי זה מה שקורה כשאני נכנס לאימייל ,איך אתה נכנס ל-ICQ ?מהפורטל הסלולארי של סלקום / אורנג' ? כנראה סוג של הצפנה... |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ורק שתידע, 6280 נחשב לפלאפון הנמכר ביותר בישראל - כרגע אם אני לא טועה :] Last edited by vaN; 03-04-07 at 11:10.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אוקיי תודה...
אם כבר,אני רוצה לנצל את ההזדמנות למישהו יש ערכות נושא להורדה שאפשר להוריד לפלאפון (NOKIA 6280) פשוט נמאס לי לגמרי מהערכות שם... |
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואגב, לא עולה לכם כסף? :P הרבה הרבה כסף? :P אם לא היה עולה, הייתי חורש MSNM. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואני דיברתי על שירותי האינטרנט, כי אני יודע שבפלאפון, זה הרבה כסף לגלוש באינטרנט בלי חבילת גלישה. אז אם יש לכם, אתם מנצלים אותה כמו שצריך. פלאפון מן הסתם עולה כסף, לא עושים ששה ברחוב. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
הוא התכוון הגישה לicq... ודרך האתר לא - דרך תוכנה מהספקית כן (עלות SMS להודעה)... ותגידו, יש למידשהו מושג מה ההבדל בין 6288 ל6280?
|
![]() |
![]() |
# 10 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
ציטוט:
המשקל והמידות אותו דבר ב 6280 יש MB1 זיכרון פנימי יותר 6280 לא תומך ב GPRSו, JAVA ו-6288 כן והסוללה של 6288 טיפטיפה חזקה יותר (לא המצאה , האתר של נוקיה) זהו,אין יותר הבדלים Last edited by DmN; 03-04-07 at 12:07.. |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|