|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר על
|
זה מדהים זה ממש אמיתי באמת ממש אחד הדברים הכי מדהימים
שראיתי בזמן האחרון כל הכבוד |
![]() |
![]() |
# 22 |
משתמש - היכל התהילה
|
האמת שלא הכי התרשמתי. העבודות נחמדות אבל רובן פשוטות יחסית. אני לא מבין גדול בתלת מימד אבל בחלק נכבד של העבודות שלך התאורה דורשת שיפורים רבים. ד"א, כל העבודות נעשו בברייס או רק אלו של הנופים?
לגבי המבנה של התיק עבודות, מאד לא נוח לטעמי. אין לי שליטה כגולש על מה יוצג לי. אתה גם כותב שאתה מעצב אתרים, באנרים ועוד כל מיני, למה אתה לא מציג גם עבודות כאלו? לסיכום, זאת מצגת בפלאש, לא יותר מזה לדעתי, וחבל, כי יש בסיס טוב.
# 23 |
חבר בקהילה
|
Pורטפוליו ממש יפה אחי!! חסר לי פה עבודות שהם לא תלת מימד כמו לוגואים אתרים כמו שרשמת למטה.. חבל שלא הצגת אותם...
# 24 |
חבר וותיק
|
רק לי האתר לא עולה ?
אנימחכה מלא זמן וכלום לא קורה חוץ ממסך שחור |
![]() |
![]() |
# 25 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
פותח האשכול, אתה מראה סימנים של מעצב מוכשר.. חבל שאתה לא נותן לנו לראות את זה.. (; בהצלחה וחג שמח. |
|
![]() |
![]() |
# 26 |
משתמש - היכל התהילה
|
מוכשר, אבל... קצת קשה לי להתמצא.. לא הבנתי למה התמונות משתנות?
|
![]() |
![]() |
# 27 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
אתה אחד המעצבים המוכשרים בפורום הזה ללא ספק
|
![]() |
![]() |
# 28 |
הוסטסניון
|
אני אנסח שוב את מה שכתבתי.
הכפתור ליצירת קשר ממש ממש לא נוח. למטה כתוב מה אתה מעצב. אני ניסיתי ללחוץ על נגיד "baners" ולא קיבלתי באנרים, התאכזבתי. העבודות מרשימות, אבל הבניית גלריה ממש לא טובה (להגיד עלובה?) |
![]() |
![]() |
# 29 |
תודה על תרומתך.
|
אוקי..., תודה על התגובות הבונות- כמו שאמרתי מקודם - עוד לא הספקתי להעלות את כל מה שרציתי - בבקשה תקראו בהודעה הראשונה פה.
אני יוסיף ניווט בתיק עבודות כי שלגולשים תהיה יותר שליטה
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר בקהילה
|
אחלה עיצוב,אהבתי!
אבל ( ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|