|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
השפעת הפניית עמודים על הבוט של גוגל
במידה ויש הפניה ל 2 דומיינים מדף מסויים , ההפניה מתבצעת לפי IP , איך הבוט של גוגל יגיב?
אפשר לתת לבוט של גוגל הוראת סריקה אוטומטית לשני היעדים? כלומר פקודה של ניווט לדף הבא? |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא ממש הבנתי את השאלה?
תוכל להראות את האתר? |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
יש לי אתר שנכנסים אליו הוא מעביר כתובת לפי אי פי..
אם מישראל מעביר לדף מסויים אם מחול מעביר לדף מסויים.. עכשיו השאלה שלי היא איך גוגל יתייחס לעמוד הזה.. ואם יש איזה פקודת ניווט שאני אומר לגוגל לעבור לעמוד מסויים ישר.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כך או כך תבדוק תאתר בדף המטמון תוך כדי שימוש בשאילתא SITE של גוגל לדוגמא: site:themador.org ואז תכף לדף מטמון ותריץ את השאילתא בגוגל ישראל ובגוגל הבין לאומי (COM) ותראה אם אין בעיות.. בדרך כלל עדיף לעשות סב דומיין לאתר בגרסא האנגלית ולקדם אותו.. או לקנות דומיין של החברה בסיומת COM ואחת ב CO IL ולעשות דגל בהתאם לשפה במקום העברה לפי IP.
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
יש לי שני דומיינים.. פשוט יש כמה בדיקות לאן להעביר.. ואממ יש בעיה אחת.. 2 הכתובות של האתרים כרגע זמניות , ולכן אני לא יכול לבדוק את מה שהצעת.. שמעתי יש דבר כזה שאתה מפנה את הרובוט של גוגל לכתובת מסויימת.. מישהו מכיר? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|