|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() העיצוב הוא לאתר טכנאי מחשבם / מכירת ציוד למחשב:
http://www.2send.us/uploads/335867b675.jpg אתם מוזמנים להגיב ![]() המשך ערב נעים. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
נחמד הבאר ממש משעמם...
# 3 |
חבר וותיק
|
אני לא רציתי להעמיס עליו הרבה דברים,יש לך אולי איזושהי הצעה מה להוסיף?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
כמה תמונות של חוטים וקאבלים אני חושב שיעשו את העבודה ואם תשלב אחד בלוגו אז לדעתי זה יצא ממש טוב
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
נחמד מאוד
![]() לדוגמא הכחול מצד ימין, סה"כ בנוי יפה אבל הוא לא מתחבר לכלום .. ז"א.. אין שום דבר כחול אחר שהוא יכול להיות קשור אליו .. הוא סתם שם.. היית אולי הופך אותו לגווני אפור (אבל זה כל העיצוב יהיה אפרורי), או שהייתי מוסיף אלמנטים בכחול במקומות אחרים. הבאר קצת לא קשור כי פתאום יש לך ריבוע אפור מתחת לטקסט.. יש עוד כמה דברים אבל זה המרכזיים לדעתי .. בהצלחה בהמשך.. וממש שמחתי לראות שאתה מכין המון עיצובים .. זה ממש ממש עוזר בהצלחה שום פעם יובל.
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() אני יעבוד על העיצוב היום. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
עיצוב יפיפה לדעתי! בהצלחה.
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
אהבתי!! מאוד!!
אתה צריך להתחיל גם למכור תעיצובים.. לא רק להכין.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
תנסה להשקיע יותר בלוגו של האתר ובתפריט, מאשר לעבוד רק עם טקסטים
![]() צד ימין נראה בכלל לא קשור לאתר כמו שרבים אמרו פה מעליי, תנסה לשלב אותו.. תנסה שהצורות יהיו יותר זורמות אצלך מאשר ריבועיות ומקובעות (תנסה להוסיף מלבנים עם קצוות מעוגלים לעיצוב). תשקיע בבלוקים של ברוכים הבאים וכו' בתצוגת המחשב גם שוב - תשקיע יותר, בד"כ מופיעים יותר פרטים (כן? אם לא טעות שלי) בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
הכנסת גוונים של כחול לאתר למטה ובצד..
אז תכניס גם טיפה לחלק העליון.. שלא ישאר אפור לגמרי |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|