הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > עיצוב וגראפיקה

|!|

סגור את ההודעה

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 11-05-07, 22:25   # 21
syp
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל syp שלח הודעה באמצעות MSN אל syp Send a message via Skype™ to syp

syp לא מחובר  

שמע.. discer ו the-wolf אני מסכים ולא מסכים עם שניכם.. ז"א ...וולף, אתה טועה כי זה לא משהו מוחשי .. אתה לא מוכר פה פחית ירק.. כל מה שאתה משלם עליו זה זמן עבודה של המעצב.. ולא על התמונה..
ונכון זה דיי הגיוני מה שדיסקר אמר.. שלמה שהם ישלמו על משהו שייצא לא טוב, אבל לדעתי לקחת 30% מלחתחילה זה רק לגרום ללקוח להשאר אצלך (כשאני מסתכל על זה זה גם ככה לא נראה מוסרי - אבל לא משנה), ז"א אם הוא לא אהב את הסקיצה הראשונה מחובתך לעשות עוד סקיצה, לדעתי עם המעצב מוותר על הללקוח הוא צריך להחזיר לו את הכסף, אבל הם הלקוח מוותר על המעצב זה הכסף נשאר.. ז"א .. נגיד והלקוח לא אהב סקיצה ראשונה והמעצב אומר .. אוקי .. "בוא אני יעשה לך חדשה" ... אבל הלקוח רוצה לעזוב אותו ... אז ה 30% פתאום נהפכים להיות משהו דומה לחוזה... אז במקום החוזה.. (שבחוזה כנראה כתוב, " אתה לא מקבל את הכסף חזרה" ) אז פה פשוט זה נראה יותר הגיוני ..
תקנו אותי אם אני טועה.. אבל זו דעתי

0547897262
יובל
ראשון - שבת
11:00 - 22:00

תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש

www.gfxstudio.co.il

מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים

ישן 11-05-07, 22:31   # 22
נמרוד
הוסטסניון

נמרוד's Avatar

מיני פרופיל

נמרוד לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי syp צפה בהודעה
שמע.. discer ו the-wolf אני מסכים ולא מסכים עם שניכם.. ז"א ...וולף, אתה טועה כי זה לא משהו מוחשי .. אתה לא מוכר פה פחית ירק.. כל מה שאתה משלם עליו זה זמן עבודה של המעצב.. ולא על התמונה..
ונכון זה דיי הגיוני מה שדיסקר אמר.. שלמה שהם ישלמו על משהו שייצא לא טוב, אבל לדעתי לקחת 30% מלחתחילה זה רק לגרום ללקוח להשאר אצלך (כשאני מסתכל על זה זה גם ככה לא נראה מוסרי - אבל לא משנה), ז"א אם הוא לא אהב את הסקיצה הראשונה מחובתך לעשות עוד סקיצה, לדעתי עם המעצב מוותר על הללקוח הוא צריך להחזיר לו את הכסף, אבל הם הלקוח מוותר על המעצב זה הכסף נשאר.. ז"א .. נגיד והלקוח לא אהב סקיצה ראשונה והמעצב אומר .. אוקי .. "בוא אני יעשה לך חדשה" ... אבל הלקוח רוצה לעזוב אותו ... אז ה 30% פתאום נהפכים להיות משהו דומה לחוזה... אז במקום החוזה.. (שבחוזה כנראה כתוב, " אתה לא מקבל את הכסף חזרה" ) אז פה פשוט זה נראה יותר הגיוני ..
תקנו אותי אם אני טועה.. אבל זו דעתי
וזאת טעות גדולה של הלקוח. אם המעצב אולי יראה דוגמאות טובות, אבל על העיצוב של הלקוח ישב רבע שעה - הוא ירוויח 30% כי ברור שהלקוח לא ירצה להישאר אצלו, והלקוח הוא זה שסגר עיסקה. הלקוח צריך לשלם רק על מה שהוא מקבל.

ישן 11-05-07, 22:35   # 23
the-wolf
הוסטסניון

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל the-wolf שלח הודעה באמצעות MSN אל the-wolf

the-wolf לא מחובר  

אם הלקוח משלם לך מקדמה אז זה יהיה אחרי שהוא ראה עבודות שלך וסקיצה של האתר שעיצבת לו, והוא בטוח ב100% שהוא קונה ממך את העיצוב, חוץ מזה אתה ככה מקבל תמריץ.

ישן 11-05-07, 22:49   # 24
syp
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל syp שלח הודעה באמצעות MSN אל syp Send a message via Skype™ to syp

syp לא מחובר  

דוגרי.. הוא לא ישלם לפני שהוא בדק ביקורות וראה עיצובים, ותאמת זה לא נכון הקטע שהמצב יעבוד רק 15 דקות.. כי אז הוא יקבל חרא של ביקורות ואף אחד לא ילך אליו .. תחשוב שנייה.. מה מעצב יעדיף . פעם אחת 30% מ 500 ש"ח או 500 ש"ח במשך 100 פעם..
תחשב לבד

ונראה לי שמיצינו את כל האשכול הזה.. תודה לכל מי שהאיר את עיני בנושא

0547897262
יובל
ראשון - שבת
11:00 - 22:00

תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש

www.gfxstudio.co.il

מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים

סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום