|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מה קשור ? אולי הוא רוצה לתת כבוד ולא להדליק את המחשב ולעזור לנחם את המשפחה ? זה לא יכול להיות ? תגיד לי, מה יש לך בראש, בנאדם שמכבד את משפחתו היה עושה גם ככה. זה לא בעיה שלנו שככה אתה לא ההית עושה. חוצזה, גם אצלי זה היה ככה, התקשרו אליי יום אחרי יום לשאול שאלות מה איפה ומה עם השרת לפני שבועים כסבי מת, עניתי ורשמתי שאני לא יכול לדבר עכשיו. כבוד עצמי לא מזיק.
![]() |
# 12 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
לא צעקת, לא עברת את הקו האדום? כפי שאני מכיר את אנדרי, הוא לא מבטל סתם עיסקאות. |
|
![]() |
# 13 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
קצת קשה לצעוק באייסיקיו ובמסנגר. החברה הזאת אפילו לא טרחה לתת מספרי טלפון. המספר היחידי שיש זה אייסייקיו משום מה מהתחלה המתכנת התעקש לא לתת מספר טלפון ואמר שכל פעם שאני יצטרך שיחה להשאיר לו טלפון והוא יחזור אליי. |
|
![]() |
# 14 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
על היתחצפות, על מילים שלא היו צריכים לצאת (בין חברה לנוטל השירות), אני שוב בטוח שעשית (או שלא היית מוכן למשהו), ובגלל זה בוטלה העיסקה, וזה סתם בגלל הכרות עם אנדרי שהיה מנהל איתי בפורום פעם. תבדוק את עצמך. |
|
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
יש את הפלאפון של אנדרי בדף יצירת הקשר של החברה.
|
![]() |
# 16 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
שיורקים לך בפרצוף . תברח ... עוד הפעם יעכול מאוד להיות שלאנדריי אין צד בעניין אך בגלל שהוא תיווך והיה אמור לקבל את הכסף מבחינתי הוא האחראי. המתכנת אין לי מושג איך אפילו קוראים לו. |
|
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
טוב אני חושב שמדובר באי הבנה חריגה.
אנדריי אני מציע לך לתת את הפרוייקט לשאר המתכנתים של חברתך. באמת חברה מצויינת אך גם הלקוח בחור לעניין אני יודע דיברתי איתו כמה פעמים ובאמת איש טוב... |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|