|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אי אפשר להעלות קבצי MP3 ובגלל זה האתר "נפל" לך - אם היית טורח להסתכל קצת באתר היית רואה שכתוב במפורש שאי אפשר להעלות קבצי MP3, אני לא רוצה להתעסק עם זכויות יוצרים. מהירות בינונית ביחס למה? אני מעלה במהירות גבוהה ולא בגלל שזה האתר שלי אני כותב! אל תדבר שטויות לפני שאתה יודע, המהירות של ההעלאה תלויה במהירות אינטרנט שלך לא במהירות שרת - בישראל הממוצע עומד על 12 קילובייט לשניה ורק לאחרונה ההעלאה הועלתה ל 20-25 קילובייט לשניה. אפשרויות גרועות? אין אפשרויות באתר חוץ מהלעלות קבצים. אתר של שעה עבודה בוא תבנה אתה מערכת בשעה ואז תדבר תעשה טובה באמת תשתוק אתה מדבר שטויות ומזבל במוח. ותעשה לי טובה בבקשה ממך, אל תגיב באשכול הזה יותר כי אתה מזיין בשכל. ותתנו לי אזהרה אם פגעתי בו כי הוא פשוט מזיין בשכל! ו TBM לא ידעת אז הנה ידעת . לכל החכמים שאין להם מה לגיד בדיוק על האתר תעשו טובה לחוכמות שלכם ואל תגיבו כאן. במיוחד לחכמים עם התאוריות השונות. עמרי. Last edited by Omri Shalev; 22-05-07 at 20:08.. |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ביקשתה ביקורת קיבלת!!!... מה לעשות זה מה שאנשים חושבים.. וגם אני חושב בדיוק כמוהו.. לא טוב לך אל תכתוב פה הודעות.!!
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
זאת לא מערכת של http://shokata.co.il ?
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
Whatever
|
ציטוט:
אני די בטוח שכשהוא אמר שאין הרבה מקום הוא התכוון ש 5MB זה לא מספיק לתמונות או קבצים או אנאערף.
![]() |
# 16 |
תודה על תרומתך.
|
זה רק אני או שלרגע היה נדמה שהגעתי לבלוג של מערכת וורדפרס ?
אנשים לא לפגוע או משהו תמצאו רעיונות חדשים כי מהעלאת קבצים לא ממש עושים כסף..
# 17 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
עריכה: 15-20 דקות עבודה. http://fun-il.com/uploading/ Last edited by נמרוד; 22-05-07 at 21:32.. |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
תודה על תרומתך.
|
לא רואה משהו מיוחד אצלך,
כמו כל אתר . תיתן דברים יחודיים באתר, למשל אצלי באתר ניתן להעלות עד 20MB שאת זה אין בכל אתר, אצלי אין פרסומות שמפריעות . קח זאת לתשומת ליבך . |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר בקהילה
|
אגב TBM צודק.. חחח רשום ש 5120 מגה זה 5 מגה...
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|