|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ניסיון CashParking - ניראה איך יהיה :)
כמו רבים מאיתנו, גם לי יש כמה דומיינים ב"בית קברות" לדומיינים - דומיינים שלקוחות רצו ואז ויתרו עליהם, דומיינים שאני קניתי ולא עשיתי איתם כלום (עדיין, עדיין...).
בכל מקרה, ל goDaddy יש תוכנית שבה אתם שמים על הדומיינים האלה דף פרסומת שממנו אתם מקבלים חלק מהרווחים. אמרתי לעצמי - יותר טוב מכלום, לעת עתה לפחות. אז שמתי שם לעת עתה 16 דומיינים, וניראה מה יהיה איתם, עוד שבועיים-שלושה אני אוכל להגיד אם זה היה טוב או סתם בזבוז של 4$ (עלות השירות). המטרה שלי היא כמובן לא להתעשר מהדומיינים, אבל אם הם כבר שוכבים שם, נשמע שעדיף שהם יעשו משהו עם עצמם. יש מישהו שניסה את הנושא הזה של CashParking? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
לא כל כך ריווחי, אם הדומיין לא היה פעיל מעולם\הפסיק להיום פעיל, למה אתה חושב שלפתע הוא יהפוך להיות פעיל ? מילא, אם לדוגמא YAHOO היו עושים מעבר שרתים + עידכון DNS, רוב הסיכויים שהם יעשו כסף דיי טוב אם ישתמשו בשירות כזה , אך מה אתה כבר יכול להרוויח? או יותר נכון ממה בדיוק? ביזבוז כסף.
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ב. בין היתר יש שם דומיינים שהגיוני לי שאנשים נכנסים אליהם גם מבלי שיש עליהם אתר, כי הם פשוט דומיינים מאד קליטים. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ב'.אנשים נכנסים פעם אחת, מגלים שאין תוכן\אתר לא פעיל ולא חוזרים בחודשים הקרובים, אלה אם כן היה שם איזה משהו ענקי שהם ממש מצפים שיחזור.
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אלה יהיו ה 12 ש"ח שאני תורם לקהילה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אלו דומיינים שסתם שכבו אצלו, אין לו שום כוונה להרוויח מזה כסף, לפחות לכסות את הוצאות הדומיינים שהוא הוציא עליהם. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|