![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() אני חושב שזאת סוג של ביקורת עם לא תעבירו
http://www.oxserv.co.il/ החברה הזאת תראו את הלקוחות שלה הרוב שם זה סאב דומיינים שלא עובדים ויש שם הרבה דומיין BE שגם לא עובדים או שזה באמת הלקוחות שלה :\ (אני לא מאמין) או שהחברה הזאת סתם חברה של שקרנים שמציגים דומיינים שלא עובדים רק בשביל להראות שיש להם לקוחות תראו לקראת הסוף כמה BE יש מוזר מאוד |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
הדומיינים BE נוספו היום רק וזה יכול ליהיות שכל דומיין על אותו איכסון אפילו אבל אתרים שונים וכל הדומיינים עובדים פשוט אין אליהם אתר כרגע
אנחנו מעדכנים את רשימת הלקוחות פעם בחודש |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
משהו מוזר ששמתי לב אליו הרגע, די הצחיק אותי לראות את זה..
אני יודע שזה לא האתר הראשי של Marvel אבל זה נראה אתר רציני, הם באמת מתאכסנים אצלכם? =/ http://marvel.net/ *מתוך רשימת הלקוחות.. Last edited by Virtual NET; 05-11-05 at 20:08.. |
![]() |
# 4 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
לפחות לא על אותו השרת.. האייפי בכלל לא נראה ישראלי....
![]() |
# 5 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
Pinging marvel.net [72.3.235.19] with 32 bytes of data: Pinging oxserv.co.il [84.95.241.206] with 32 bytes of data: משהו חשוד לי |
|
![]() |
# 6 |
חבר על
|
צודקים הם כרגע לא לקוחות שלנו הם היו פעם לקוחות של שרתי משחק לפני כחודש הם עזבו אמרתי לכם הרשימת לקוחות מתעדכנת פעם בחודש היום היא מתעדכנת מחר תוכלו לראות בידיוק הכל
|
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
לקוחות משחק? מה הקשר?
Marvel היא יצרנית קומיקסים, הם יצרו את אקס-מן וכל אלה.. ובאתר מוצגים קומיקסים שלהם.. =/ |
![]() |
# 8 |
Whatever
|
הדומיינים .BE שיש שם הם שלי, אני מאחסן עליו את רוב הדומיינים, חוץ מכמה שביקשתי ממנו להסיר מהרשימה.
לא חשוד ולא כלום, דומיינים שלי, אתרים שיהיו פעילים בעתיד. בברכה,
משתמש חדש
|
ציטוט:
זה כמו שביל גייטס יקנה ממני שרת משחק ואני ארשום ברשימת הלקוחות microsoft.com.... אתה לא חושב שזה קצת לא לעיניין?
![]() |
# 10 | ||
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ציטוט:
|
||
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|