|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר מתקדם
|
נחמד מאוד, אבל זה גדול מדי, אתם לא חושבים על כל הגולשים בזולוציות השונות וזה חיסרון.
נראה לי שעם תוכן זה יראה הרבה יותר טוב, בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 22 |
הוסטסניון
|
עיצוב טוב אבל יש הרבה מה לשפר (כמו תמיד, אין עיצוב מושלם).
1. התפריט - תוריד קישור אחד ותעשה בשורה, המקוריות ראויה להערכה אבל הנוחות חשובה יותר. 2. תבקש מהמעצב שיכניס לך טקסט לדוגמא בכל המקומות שאמור להיות בהם טקסט, זה יפה ונחמד שהוא הכין רקע ומסגרת, אבל אם יהיה שם דויד 18 לא עשינו כלום. 3.הסקר על הפנים. שפר אותו. 4. תוריד קצת את האפקטים מהכותרות, הן לא ברורות למרות שהן סופר חשובות. 5. תחליף את הצבע של הזכויות (לא הקישורים והקרדיט) לאפור כמו הקרדיט. 6. בקש שישים פירסומות לדוגמא, אם זה אדסנס שיעצב לך את האדסנס בצבעים מתאימים. |
![]() |
![]() |
# 23 |
Permanently Banned
|
אוקיי דבר ראשון ממבט ראשוני האתר נראה מאוד מאוד מושך! הרבה צבעים כהים ומתאים לסוג האתר.
הייתי משפר את הכפתורים בבאר , לא את הטקסט עצמו אלא מכניס איזה אפקט שיבליט אותם יותר. האמת שזהו - אם תשלבו פלאש באתר בכלל היה נראה מצוין!!! שיהיה בהצלחה ... עיצוב מעולה ! נ.ב עיצוב כזה קשה לקידוד ע"י קוד , יהיו בו הרבה תמונות ולכן האתר ישקול הרבה וייטען יותר לאט. |
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר וותיק
|
אני אהבתי משהו מעניין וחדשני זה תמיד טוב
![]() רק לא אהבתי כלכך את הסקר שלמטה.. מעניין איך האתר נראה עם תוכן כתוב.. בהצלחה ושבת שלום ![]() |
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר חדש
|
מגניב
|
![]() |
![]() |
# 26 |
עסק רשום [?]
|
אני רואה שהדיון שלי קיבל 'תחיה מחדש', לכן הנה העיצוב המעודכן:
http://www.rockil.co.il/v1/semifinal.jpg כמה הערות: * הריבועים באמצע לא משעממים, בכל אחד מהם יהיה כתבות עם תמונות, ולכן אי אפשר להכביד יותר מדי. * גם בבלוקים הצדדים יהיה דברים, לכן אי אפשר להעמיס יותר מדי שם.
# 27 |
הוסטסניון
|
עיצוב יפה מאוד, רק הלוגו לא משהו, אני ממליץ לך לנסות לעצב לוגו חדש
# 28 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
לפי דעתי, ולפי דעת אנשים אחרים שהגיבו פה - הלוגו יפה. הלוגו לא נאה בעיינך? תן לי עצות לשפר אותו ומה לא אהבת. אבל רק לזרוק ש'הלוגו לא משהו' זה תגובה ממש רדודה.
![]() |
# 29 |
הוסטסניון
|
נראה אחלה, מעניין אם למי שעיצב יש רישיון להשתמש בפונט NRAKIS BLOCK, כי אם לא, Masterfont.co.il יכולים לתבוע אותו :|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|