|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
איך הראשי שלי מבחינת אפשרויות ?
לפאנל ניהול תוכן שלי - סיימתי את הדף הראשי ...
לפי דעתי הדף הראשי אמור להציג פרטים כללים מכל הנתונים בפאנל אז עשיתי אותו עם כמה שיותר ... תגידו לי איך יצא מבחינת אפשרויות .... ( שמתי בתמונה גם את התפריט ) מי שראה את הפאנל על אמיתי ( שנתתי לו גישה בפרטי ) יכול להגיב כאחד שראה . אני יתן בהמשך תמונה מהניהול תוכן . http://loading.co.il/uploads/108KB-panel.JPG אל תגיבו על העיצוב - הוא כבר הוזמן . אני רוצה רק תגובות על האפשרויות . הייתי נותן דמו ולא רק תמונה אבל עזבו יש פה קומץ אנשים שנכנס בכוונה להרוס ... אז אני לא רוצה ... במי שאני בוטח נתתי גישה .... מי שרוצה לראות את הפאנל על LIVE שצור קשר ואני יחליט . Last edited by hi_sorie; 06-11-05 at 17:12.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
בס"ד
ראיתי את הפאנל והוא ממש נחמד, עם לוגים של כל דבר בעולם בערך. רק צריך לחכות לעיצוב והוא יהיה מושלם.
קו ישר, כי אפשר גם אחרת Last edited by בניה; 06-11-05 at 13:37.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אני ראיתי את הפאנל והוא פשוט מדהים!
מה שאתם רוצים ולא רוצים יש בפנים... מומלץ! אחלה מתכנת... ממש נחמד... |
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
מי שקרא מקודם, טעות שלי.
יפה מאוד. |
![]() |
![]() |
# 5 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
אממממ אם כולם אומרים שזה טוב זה כנראה נכון....אבל בעיה אחת...לא עולה לי..
יש לך הרבה בעיות עם השרת בזמן האחרון.... :/
# 6 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
התמונה לא עולה לי, אשמח לקבל דמו בפרטי.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
העלתי את התמונה מחדש
![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
נראה לא רע,אבל די אידיוטי לעשות "מחק לוגים" הרי לוגים זה לטובת האבטחה שתדע מה קורה,נגיד אני פורץ יש לי אפשרות למחוק את הלוגים...אני הייתי עושה תקיה בשם "לוג" ועושה לכל יום קובץ...כל קובץ זה אולי אולי 200 ביט....אז תחשוב כמה זה טוב שיהיה לך לוגים בתור קובץ מאשר במסד עם אפשרות של מחיקה..
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
יש בנוסף לכל סיסמא של אדמיו - קוד מיוחד שהפאנל קובע ברנדומאליות , ולאדמיני על שזה מעל לאדמינים הרגילים יש הכנסת קוד לפני מחיקה - ורק האדמיני על יכולים למחוק . מקווה שהבנת ... ד"א הלוגים הם בקבצי טקסט - חוץ מהלוגים של הפעולות האחרונות בפאנל . לביטחון לא שמתי את זה על TEXT ... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|