|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() שלום לכולם, אתמול היה לי קצת משעמם אז ישבתי והכנתי לעצמי באנר, אשמח לקבל חוות דעת...
http://karavila.net/flash/flashit.html |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
לא משהו, יש רק אנימציה שלא ממש משקפת יכולות
קטן מידי, המילה "פלאשיסט" לא תבוא בטוב לכל האנשים שלא מכירים את התחום בקטע של "הגעתם למקום" "הנכון!" יש יותר מדי זמן מעבר |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
..לא יודע, מצטער .. אני רואה רק טקסט זז... ז"א אין פה שום דבר מיוחד...
אתה צריך לחשוב על משהו שונה, מחוץ לקופסא... מציע שתנסה ללמוד מסכות.. Masking.. בהצלחה ![]() יובל
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() הוספתי אפקטים חלשים על הרקע בשימוש בקוד...[במעבר העכבר על הבאנר] http://karavila.net/flash/flashit2.html ואני רוצה לשמור על הבאנר אסטטי ונקי... ומי שלא יודע מה זה פלאשיסט לא בהכרח יצטרך אחד... ותמיד אפשר לשנות את זה למנפיש זה לא קריטי. אבל פלאשיסט זאת מילה יותר מוכרת בתחום. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אממ האמת שזה פשוט מדי ולא מושך ..התנועות מקרטעות תגדיל את הFPS ..
אם רצית שזה יהיה מושך לפי העקרון של תנועה + שחור + אדום + צהוב אז אתה יכול לשמור על הצבעים..רק תוסיף אדום..אם לא , אז חבל שהשתמשת בצבעים האלה האנימציה ממש פשוטה ..שיעור ראשון בפלאש ועושים משהו דומה .. אם אתה מציג את עצמך כפלאשיסט\פלאשר אז תראה משהו מורכב יותר.. שאנשים שיודעים פלאש יגידו ואללה ..איך הוא עשה את זה ? בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
לא משהו ביכלל ,
תן קצת הברקה אחי ושהיה קצת גדול והכול יהיהי טוב, יש מה לשפר אחי ותשנה צבעים רקע |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
נחמד,לא יותר .
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
נחמד מאוד אחי.. אחלה פלאשר (פלאשיסט :-P)
|
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
פלאשיסט נישמע כמו פאשיסט שזה נאצי ברוסית..
בהצלחה , באנר לא משהו ...הפלאש חמוד. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|