|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תראו מה קורה בנאדם שוכח לעדכן כולם חייבים לעשות דרמות ?? נו באמת ...*רובנו* עבר את כיתה א' !
|
![]() |
# 22 |
חסום
|
הנה , הצלחתי להיכנס ..
מחקתי את האתר שלו , לפחות זה מה שהזיז אותי לעדכן סוף סוף את רשימת הלקוחות ![]() - שוב , קיבלתי ממך רק מכתב במייל , בפעם הבאה שמילה רעה שלך מגיעה לפורום הזה אני אנקוט בהליכים משפטיים ותאמין לי שיש לי מספיק תקציב כדי לתבוע אותך . אל תתעסק איתי ולא עם השם של החברה שלי . אל תדחוף את האף שלך לעניינים שלא שלך ולפחות אל תשקר בזה שפנית אליי כי לא פנית. |
![]() |
# 23 |
חבר על
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה שקרן הצחי הזה עלק פניתי אליו והוא אמר לי
" מה אתה רוצה מי אתה בכלל" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "סתם לידע הכללי" אל תאמינו לצחי הזה אני לא מבין איך אנשים מדברים איתו בכלל הוא חר* של בן אדם הוא משחק אותה עכשיו כותב כמו אשכנזי. ועוד משהו מלא אבל מלא לא משנים את רשימת הלקוחות אפילו sPD לא משנים.
מתאורר / יצא בחוץ
|
גם צחי נוהג ללכלך על חברות אחרות כל היום וכל הלילה - כל הזמן לקוחות שלי באים לי ואומרים לי שהוא אומר עליי דברים לא נכונים
צחי הזה צריך להרגיע ומהר |
![]() |
# 25 | |
חסום
|
ציטוט:
צודק . הבנאדם בא מציע לי הצעה לקניית שרת , כותב שם פנטיום 4 2.4 פשוט .. אני אומר לו מחשב כזה שווה מקסימום 1500-1600 שקל , מה הוא אומר לי ? "אל תזבל בשכל" יש לו אחריות ONSITE ומראה לי מפרט של דגם אחר בכלל . אני אומר לו שהוא הראה לי בהתחלה שהוא הראה לי פנטיום 4 בכלל וההוא עוד מתווכח ואומר לי ללכת לשאול את גלעד מבסט סרב .. תהיה בריא .. |
|
![]() |
# 26 | |
חבר על
|
ציטוט:
עשיתי עיצוב לבסט סרב הוא הלך לאיזה מעצב בשקל אמר לו תעשה לי משהו דומה המעצב גנב לי את כל המבנה וצחי אומר "חחח לא דומה בכלל" http://www.rar.co.il/files/eMule-1131102575.gif בקיצור זה בן אדם לא אמין, לא מבין כלום, מנסה להפיל אחרים (גם אותי הוא ניסה ממציא עליי שקרים לאנשים). לא כדאי להקשיב לו בכלל כי כל מילה שהוא כותב זה שקר. אפילו אם תשאל אותו "מה מצב" והוא יגיד "סבבה" זה שקר (ניסחפתי טיפה, אבל בכל מיקרה זה מה שהבן אדם הזה).
# 27 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
ציטוט:
זהו אז אני לא מעדכן ... חחח סתם .. אבל לפי מה שאני יודע ל sPD יש מערכת ניהול לקוחות שגם מעדכנת את הלקוחות באתר.. ככה שאצלהם זה אוטומטית.. או לא יודע מה קשה להבין את אבי כל היום מתכנת דברים וקשה לעקוב :P
![]() |
# 28 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 29 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
איי, אתה רוצה לחלוק על דעתו, תחלוק, אני בטוח שלא יהיה לאף אחד בעיה עם זה, הרגע לא חלקת, השתקת בנאדם והעלבת אותו, אתה רוצה שיתנהגו אלייך ככה? למען האמת, אחרי כול כך הסברים שהסבירו לך איך להיתנהג, אתה פשוט חוצפן, וכמו תמיד - נראה מה יש לאלון לומר על זה. |
|
![]() |
# 30 |
עסק רשום [?]
|
טוב.
שכנעתם אותי שהאשכול הזה כבר נגרר למקומות לא טובים. ננעל.
|