|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
[עיצוב]עיצוב חדש לפורטפוליו~~//סקיצה ראשונית ~~
שלום (:
אז הפעם עבדתי על הפורטפוליו הזה במשך שלושה ימים, כל פעם קצת.. שיניתי/הוספתי לפי מה שהרגשתי נכון.. את הצבעים האלה אני אוהב במיוחד, סגנון יותר מסתורי ואפל :] אשמח לתגובות =) http://img118.imageshack.us/img118/4...rtfoliofk6.png |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אני אהבתי,
אבל אני לא חושב שמתאים סיגנון כזה שחור ואפל לפרוטפוליו צריך משהו יותר חי וצבעוני
# 3 |
חבר מתקדם
|
נראה יפה אבל מבולבל מאוד קצת עושה כאב ראש
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
יפה אחי !!
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
נראה טוב משקף על בסגנון שלך ! חבל שהשורה עם העלים למטה הכול אותו דבר ...
הצבעים בעיצוב די מתים אבל חוץ מיזה הכול טוב .. בהצלחה בהמשך ! |
![]() |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תודה רבה :]
זה הסגנון שלי, ואני אוהב את הצבעים האלה.. יש בהם משהו מרשים. שוב תודה על התגובות (: |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
נראה טוב, כמה עצות לשיפור:
- תעיף את הקטע של my friends ובטח את my awards (על איזה פרסים אתה מדבר בכלל?) - לא הכי אהבתי את הקטע התחתון של עלי הזית על המוט, חוזר על עצמו ומתחבר לא טוב - תחזק את השם\לוגו שלך, בקושי רואים אותו - מומלץ פלאש, קשה לי לדמיין כזה אתר בלעדיו - אל תשכח שיש אנשים עם רזלוציות גבוהות, כלומר תמשיך את כל האפקטים הפינתיים
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
-אל תדאג, הmy awards היה פשוט כדי למלא את החסר שאראה מה לעשות איתו כשאצטרך (כשהפורטפוליו באמת יעלה).
-זו סקיצה ראשונית, כך שאתייחס לכל ההערות ואראה מה לעשות איתם בהמשך כדי לשפר. -וכן, גם אני חשבתי שחובה פלאש... לכן אני אחפש פלאשר תותח. -ובנוגע ללוגו, אתה לא היחיד שמעיר שבקושי רואים אותו, ככה שבאמת אעשה איתו משהו. תודה רבה על התגובה, היא עזרה לי מאוד. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
חמוד מאד מאד מאד...
העבודות תופפסות מקום קטן מדי לדעתי |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|