|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מישהוא יודע איזו תוכנה בווינדוס אקספי עושה שהמחשב יתחלק ליוזרים?
אני יודע שאפשר לחלק את המחשב ליוזרים מהפאנל ניהול אבל הבעיה היא שאני רוצה לחלק אותו לשני יוזרים שונים...שלכל אחד יהיה תוכנות שונות ויהיו תוכנות משוטפות ושלכל אחד יהיה הכל שונה חוץ מהשטח אכסון שבו כולם יוכלו להשתמש ובהכל
|
![]() |
![]() |
# 2 |
t tc tcp tcp/ip
|
לדעתי הכי מתאים למה שאתה אומר זה להתקין מערכת הפעלה נוספת על הארדיסק שני או על חלק מההארדיסק.
# 3 |
חבר בקהילה
|
כמעט כל תוכנה שאתה מתקין נכון להיום מאפשרת לך לבחור בין התקנה ליוזר המקומי בלבד ולכל המשתמשים.
# 4 |
הוסטסניון
|
רעיון טוב למעצבים אם תוכלו להביא את התוכנה זה יעזור גם לי. ככה ביוזר אחד מקצים לפוטושופ פלאש והכל.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
יש את זה בבית הספר הישן שלי אבל אני לא זוכר איך קראו לזה
![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אין כזו תוכנה תתקין WINDOWS נוסף
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
ואיך קבעת את האמרה החכמה הזאת? על סמך מה? אתה חפשת ולא מצאת ולכן אתה אומר או
שבגלל שלא שמעת על תוכנה כזאת אתה סתם אומר? עריכה: סליחה על ההקפצה לא שמתי לב
# 8 |
חבר על
|
מה וינדוס חדש מה??
חשבונות משתמשים--פתח חשבון חדש וזהו... אבל שים לב שכל התוכנות שעכשיו מותקנות ביוזר הנוכחי לא יהיה ביוזר החדש... |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
התחל->לוח בקרה->חשבונות משתמשים->צור חשבון חדש->תכניס שם->תבחר "מנהל מחשב" או "מוגבל"->צור חשבון.
והנה יש לך עוד חשבון.עכשיו כשתרצה להתקין תוכנה רק ליוזר אחד במהלך ההתקנה התוכנה שואלת אם להתקין לכל היוזרים או ליוזר ספציפי. מקווה שעזרתי... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|