|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
עד כמה קניית קישורים עוזרת לקידום האתר בגוגל ?
בוא נגיד אני קונה 10 קישורים של pr 4 כל אחד מה הסיכוי שלי להגיע לתוצאות טובות ?
או שזה קצת מידי כמות קישורים כזאת ואני יודע שיש עוד דברים שקשורים לזה אני שואל כרגע על הצד הזה תודה זאת הכתובת של האתר שלי www.cmail.co.il |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
קניית קישורים היא דרך אפקטיבית בהחלט לקידום האתר,
אבל צריך לדעת לעשות את זה נכון. אני לא הייתי קונה קישורים לפי PR. PageRank הוא מדד של קישורים בלבד, שמסתמך על PR בלבד. ולכן הPR הוא כבר לא מדד שאפשר לסמוך עליו. קח לדוגמא את פורום הוסטס, יש לו PR3 בלבד, ולמרות זאת יש בו תוכן ייחודי (שגוגל רואה שנכתב להוסטס), התוכן מתחדש כל הזמן ולכן גוגל בא לביקור בתקופות קרובות יותר, וקישור לאתר שמתעסק באחסון או בניית אתרים יהיה אפקטיבי למדי. מצד שני, ישנם אתרים עם PR4-6 שהתוכן שלהם לקוח מאתרים אחרים, גוגל לא מזהה אותם כאתרים איכותיים, אך בגלל מערך הקישורים שלהם הם מקבלים PR4-6. בנוסף, קישור מתוכן שקרוב אל התוכן שמופיע באתר שלך ואתה מקדם אותו, יעזור לך לקידום בצורה טובה יותר מאשר קישור מתחום שונה לחלוטין או שפה שונה. גם אם הPR שלו גבוה יותר. כדאי גם לקנות קישורים מאתרים שלא מצהירים בפומבי שהם מוכרים קישורים. לעיתים גוגל מזהה את זה, 'ומעניש' בצורה כזאת או אחרת את האתרים שמוכרים והאתרים שקונים. זאת הדעה שלי לפחות ולכן מומלץ לא לקנות קישורים מאתרים המצהירים על כך, לפחות לא כאלו שאומרים שקניית הקישורים היא בשביל קידום ולא פרסום. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חסום
|
אז אני יכול לפתוח עוד כמה דפים (לא עם הדומיין שלי) ולשים שם מלל שדומה לאתר שלי ולקשר את הלינק יכול לעזור ?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום Off-Topic
|
זה טוב, אבל הרבה פחות מאשר קישור מ-IP אחר...
כל קישור (חוץ מקישורים מאתרים "שכונה רעה") עוזר במידה כלשהי.
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הייתי ממליץ לך לפתוח בלוג בשירות חינמי (עדיף blogspot.com), לעדכן אותו תכופות בתוכן עם ריכוז מילות המפתח שלך ב5-7% מהתוכן, ולקשר מהתוכן בבלוג אל האתר שאתה מקדם במילים שאתה רוצה. עדיף אגב לא לשים את כל הקישורים אל העמוד הראשי, אלא ליצור עוד 2-3 עמודי תוכן שמדברים על נושאים שאתה מקדם ולקשר גם אליהם במילות מפתח. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
אחראי פורום Off-Topic
|
תקרא שוב מה שציטטת, תראה שכתבתי בדיוק מה שאמרת.
# 9 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
לבלוגים ניתן לבנות קישורים הרבה יותר בקלות מאשר אתרים אחרים מפני שיש directories רבים. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תספיק חשיפה אחת או שתיים של בלוגר מפורסם כדי שהוא יפיץ אותו לשאר הקהילה (פוסט או בלוגרול). שתי האפשרויות נותנות קישור נכנס וחד צדדי ולכן זה באמת יותר קל. כמובן זה לא סותר את תהליך בניית הקישורים 'הידני' של רישום לdirectories וכו'. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|