|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
בואו כולם נירגע..!!
בן אדם אתה גנבת עיצוב וזה ממש לא יפה שום מעצב לא ירצה שיגנבו עיצוב אבל זה גם מחמאה בישביל המעצב שעיצב את זה חח עיתקו עיצוב אבל זה אסור בן אדם.. מקווה שתסתדרו בסוף בהצלחה בהמשך עם העתקה.. |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
אני לא בא להיות שופט ולשפוט אם העתקת או לא העתקת לכן אני יגיב אך ורק על העיצוב.
קודם כל המבנה טוב האתר בנוי בצורה נוחה ומושכת. בנוגע לשיפורים תשפר את החץ ואת הכפתורים. בהצלחה בהמשך ולהבא תנסה להביא רעיונות מקוריים משלך כי המקור תמיד יהיה יותר יפה מההעתק. |
![]() |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
חברים,
אני לא העתקתי ואני לא אעתיק בחיים שלי. הדבר היחיד שנראה דומה הוא הרקע. שגם לו הבאתי גרסא שונה. אני נגד העתקות ואני לא אעשה דבר כזה בעצמי, עבדתי על העיצוב הזה ימים שלמים. ואם זה נראה שעתקתי-אני מצטער. אבל אני שוב מבקש, תתרכזו בעיצוב ותנו לי ביקורות עליו בלבד! תודה. |
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הצבעים, הסגנון במלוכלך במסגרת של האתר, הרקע, המבנה, הלוגו וכמובן הרעיון = מועתק. |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
אוקיי האמת שאני מאוכז,
לא ציפיתי לזה. אממ אבל לדעתי עדיף שתנעלו,כי כל תגובה כאן מורידה לי את האמביציה יותר. לילה טוב-מנהלים אשמח אם תנעלו. |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר חדש
|
אחי אתה לא יכול להגיד כלום, זאת העתקה!
אני מקווה שהבנת את הטעות שלך ולא תעשה אותה שוב. |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר על
|
אין איזה חוק בפורום נגד העתקות ואמורים כבר לנעול את האשכול הזה?...
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר מתקדם
|
תנעלו כבר
# 20 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
1) זה לא העתקה אחד אמר מעותק כולם קפצו שבו
2) סך הכול העץ קצת דומה לא ממש 3) תלך מחר תראה אתר שיש בו רקע של עץ תגיד זה שלך יאלה הבנו דומה זה דומה זה לא אומר שזה שלך אני לא חושב שיש שני סוגי עץ.(יש אחד והוא של כולם) סוף פסו'ק עריכה: אני עכשוי עשיתי בדיקה בפוטושופ וזה לא אותו סוג תסתכלו טוב על הרקע של העץ! Last edited by what?now; 05-08-07 at 05:03.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|