![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מס בגוגל?
ראיתי שגוגל מבקשת למלא איזה שהוא שאלון אם אני עובד בארצות הברית וכו..
ועניתי על הכל ויצאה השעיה בקיצור לא הבנתי כל כך אני אמור לשלוח להם פרטי מס? אני אמור למלא את השאלון הזה כל חודש? אשמח לקבל פרטים נוספים בנוגע לעניין הזה? תודה!@ |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
ממלאים פעם אחת וזה אם אתה עובד בארה"ב והכל..
אם כן אז אתה אמור לשלם מס אם אני לא טועה אם אתה לא מארה"ב ואין לך קשר לארה"ב אז הכל בסדר.. חחח |
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אין לי קשר אבל עכשוי ראיתי שיש אשכול למעלה שמדבר על גוגל ואל זה שאני חייב לשלם מייסים למדינה למרות שאני רק בן 16
זה נכון? דרך אגב אני מקבל את הכסף לבנק אז עדיין אני אמור לשלם לא ממש הבנתי@ |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
בעיקרון בנאדם שמרוויח כסף במדינת ישראל צריך לדווח על זה למס הכנסה.
גם אם הוא בן 5. אבל מכיוון שמדובר (כנראה) בסכומים קטנים ולא עשרות אלפים, אתה יכול להרשות לעצמך לוותר על החלק הזה... במילא רווח של עד 64 אלף בשנה אם אני לא טועה פוטר אותך מתשלום מיסים (אבל לא מדיווח על ההכנסות) הקיצר אין לך מה לדאוג... אף אחד לא יבוא אליך הביתה על מאה שקל בחודש מגוגל אדסנס
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יותר נכון 100$
טוב אז תודהה אפשר לנעול אם אין למישהו משהו להגיד |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כל אדם שמרוויח כסף חייב ע"מ שזה היהי חוקי לדווח על זה במס'. הוא יכול להירשם כעוסק פטור ואז הוא פטור ממיסים כל עוד סכום הרווח השנתי מתחת ל64 אלף ש"ח. אז להמ אתה צריך את זה? כדי שיום יבוא ומדינת ישראל תשאל אותך על מאיפה הכסף הזה? אתה תוכל להוכיח לה שאכן אתה עוסק רושם וןמשלם מיסים, ושאם לא תהיה לך תשובה לא יחשבו שזה כסף שחור (בעצם, מה שזה הוא כל עוד אתה לא רשום)
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אמרו כאן שאם זה פחות מ-64 אלף אז זה בסדר? לא
פשוט תענו לי על השאלה אני אמור לשלם עכשוי מיסים למרות שאין לי 18 ולמרות שזה רק 100$ פשוט מאוד כן הוא לא? |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
פחות מ64 אלף אתה פטור ממיסים אבל זה לא אומר שאתה לא צריך להיות רשום, הולכים ונרשמים כעוסק פטור.
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ואני אמור לשלם למס משהו?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|