|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
חבר מתקדם
|
כל הכבוד לישראל .
אבל צריך להסיק מסקנות לא להרגיש בעננים. נבחרת ישראל חיביים לעבוד על כושר ופיזיות ולהתחיל לעבוד כבר בנוער ובאימוני קדטים. אן שום סיבה שכל ניבחרת שישראל משחקת נגדה תהיה לה היתרון פיזי ולפעמיים היתרון פיזי ענק על ישראל . זה שאן בישראל צלפים וגבוהים כמו בגדולות של ארופה אן מה לעשות צביקה עשה עבודה שעף אחד אחר לא היה עושה עם הסגל שיש לו. במילים אחרות הגיע הזמן שיגדל פה בישראל שחקן ברמת NBA גבוה וזה חיייב להתחיל בנבחרת הנוער. עם כל מה שאמרתי אני גאה בניבחרת והיא עשתה את שלה והרבה מיזה. |
![]() |
![]() |
# 32 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הלפרין וטפירו זה 2 דברים שונים מאוד. הלפרין סקורר,טפירו מנהל משחק. אני לא יודע מי יחליף את טפירו,כרגע אני מקווה שטל בורשטיין יחזור לנבחרת, ונראה מה הולך עם לימונד בשנים הבאות. |
|
![]() |
![]() |
# 33 |
הוסטסניון
|
כשיש לך סגל של 9 שחקנים אתה צריך לומר לטפירו לא לשחק מהר ולא לעשות ריצות שלא יכולים להתמודד איתם הרבה זמן..
|
![]() |
![]() |
# 34 | |
חבר על
|
ציטוט:
זה כמו שתיקח את מכבי תל אבייב ותשים אותם באנבייאי שהיא הליגה הטובה בעולם,בכדורגל מכבי חיפה הגיע לרבע גמר ליגת האלופות ,זה כמו שמכבי תל אבייב בכדורסל תגיע לפלייאוף בnba . ככה שאל תשווה בכלל. מספר האוהדים במחזור שלם בליגת הכדורסל שלנו לא שווה למספר האוהדים במשחק אחד של כדורגל. אז תעשה לעצמך טוב ותפסיק לדבר שטויות. |
|
![]() |
![]() |
# 35 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() |
# 36 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 37 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אגב, אני לא ממש מסכים להשוות את ליגת האלופות לNBA, אל תשכח מי אלופות העולם בזמן האחרון-רמז, לא ארה"ב, שהם סגל שחקני הNBA הכי גדול בעולם (ולרוב, הכי טובים גם)... |
|
![]() |
![]() |
# 38 | ||
Авторитет
|
ציטוט:
![]() |
![]() |
# 39 | |
חבר על
|
ציטוט:
שכחת מה היה עם נבחרת הכדורסל בהתחלה אה? אז הנה תזכורת:http://www.one.co.il/Cat/Articles/Ar...=5&tableid=993 היו כמה משחקים ששחקני ישראל בכדורגל נתנו הכל: 0:0 נגד אנגליה ועוד כמה תוצאות יפות בקמפיין הקודם והם שיחקו ונלחמו. אותו דבר נבחרת הכדורסל בהתחלה הם לא רצו בכלל להיות בנבחרת אחר כך נתנו הכל . Last edited by Ron | CSite.co.il; 12-09-07 at 19:09.. |
|
![]() |
![]() |
# 40 | |
Авторитет
|
שתבין, אני לא חובב כדורסל מושבע (אני יותר בכיוון של כדורגל) אבל אי אפשר להתווכח עם העובדות. מבחינת הקהל? אל תגזים, בכדורגל: מכבי פ"ת - בני יהודה: תקרא לי מניאק אם באים יותר מ1,000 צופים.
והנבחרת בקמפיין הנוכחי (כדורגל) הייתה על הפנים, בקושי שיפרנו משהו מעידן גרנט. שום דבר, קשטן משחק יותר הגנתי מגרנט. אני לא מבין על מה אתה מתווכח, אני רק אומר שלנבחרת בכדורסל יש יותר אופי, לחימה ונחישות מהנבחרת בכדורגל ואם זה אתה לא יכול להתווכח.
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|