|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
איזה בולשיט..
כולכם כאן הופכים להיות יפי נפש, רק שתדעו שאחד מהחברה כן זמין באייסיקיו \ מסנג'ר (שגיא שטראוס ) ... הם חברה רצינית ביותר, הייתי מאוכסן שם ובמקרה ואני אצטרך אירוח אתר הם בעדיפות שלישית אצלי...
# 12 | ||||
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
ציטוט:
microsoft.co.il ציטוט:
caesarglobal.com ציטוט:
אני לא אומר שהם לא היו לקוחות שלהם פעם, אבל הם בטח לא לקוחות איחסון (ואגב, נראה מעט שמייקרוסופט יצטרכו טיפול של חברה אחרת, לא?) בכל אופן היא אכן נראית חברה רצינית, אבל העמוד הזה, גורם לי לחשוב... |
||||
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
מיקרוסופט לקוחה שלהם בתחום האבטחה אני חושב.
דרך אגב, בעבר התאכסנתי שם. מצויינת. |
![]() |
# 15 |
עסק רשום
|
אסף הם עובדים מספר
שנים באבטחת מידע והם הוכיחו את עצמם ללא מעט חברות גדולות ככה שאני מאמין בניר ושגיא :> |
![]() |
# 16 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
ציטוט:
בכלל לא , אם אני לא טועה 012 עבדו איתם גם לאיזה משהו שהם היו צריכים עזרה.. חברות גדולות משתמשות בהם... ומיקרוסופט לא מתארחים אצלהם חלק מאתר של מיקרוסופט יושב אצלהם או משהו כזה..
![]() |
# 17 |
חבר פורום
|
מכיר טוב את מנהל החברה ,
אל תתפשר , פשוט לך על זה .
חסום
|
אחלה חברה מומלץ,
אני מכיר את ניר ושגיא המון שנים. תלך על זה ![]() |
![]() |
# 19 | |
חסום
|
ציטוט:
וואלה יש פה עוד חברות כאן אם אני לא טועה בסט סרב הזכירו פעם פה שיש לה תמיכה רק בטלפון ובמייל אז לא תלך לבסט סרב אני רואה שהרבה פה לקוחות אצל בסט סרב וגם ישראל סרב אמר שהוא מתכוון ללכת לבסט סרב אני מקווה שגילעד מבסט סרב לא כועס שנתתי אותו דוגמא, ולהפך זה מחמאה אפילו. בכל מקרה יש המון חברות שגם לא מדברות איתך אפילו בטלפון כמו SRV שהם נותנים תמיכה רק דרך אימיילים או המערכת תמיכה שלהם. אז גם SRV.co.il לא מומלצת? אין מה לעשות שאתה צריך תמיכה בקשר לבעיות באינטרנט שלך אתה ממתקשר עם הספקית שלך (בזק\ אינטרנט זהב\012 נט\נט ויג'ן\ברק) גם בתוכנות מסרים? נכון שלא אז מה שונה? אתה זקוק לתמיכה לא החברה זקוקה לתמיכה. |
|
![]() |
# 20 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בסדר רק נתתי את דעתי
כל דבר בהוסטס אנשים מחפשים רק להתנפל ! בכל מקרה - גלעד כן נותן שירות במסנג'ר ! לפחות לי... |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|