|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
יפה מאוד אבל משהו אחד ..
התמונה ששמת זה לא שרת. זה מחשב תאמת שזה מארז שיש לי במחשב בבית (lexa) תשים תמונה של שרת כי מי שמכיר זה נראה מוזר שם. העיצוב עצמו באמצ חמוד מתאים לפלאש בהצלחה.
# 12 |
חבר חדש
|
ממש מקורי חח טיפה מוזר אבל נחמד אחי!בהצלחה!
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר על
|
עיצוב יפה מאוד,
אך לא מתאים לאתר ייצוגי של עסק. ובטח שלא אתר ייצוגי של עסק הוסטינג. למה כן? הרבה דברים אחרים שקשורים לגיימינג, לדעתי. (הדבר היחיד שמתאים לעיצוב הוסטינג בעיצוב זה הוא המחשבים) רואים שהשקעת. בהצלחה בהמשך!
# 14 | |
חבר על
|
ציטוט:
מה זה משנה שרת\מארז אותו הדבר ניראה כתמונה... דרך אגב איפה קנית? |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
עיצוב ממש יפה רק מה שלא אהבתי שבאמצע הבלוק יש קרדיטשלך בגדול.. פלאש ישפר את זה בהמון |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני כתבתי את דעתי, זה לא אומר שאחרים צריכים להסכים איתי.
![]() |
# 17 | |
חבר על
|
ציטוט:
בקשר לקרדיט באמצע....פשוט השקעתי על העיצוב המון זמן, אז רציתי להוסיף קרדיט יותר גדול שיראו חחח. וגם לא היה לי ממש כבר מה להכניס שם. |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
נחמד, לדעתי לא מתאים להוסטינג, אולי יותר לשרתי משחק.
# 19 |
חבר מתקדם
|
יפה, מתאים יותר לתיק עבודות של גרפיקאי לדעתי.
# 20 |
משתמש - היכל התהילה
|
מאד כהה ויותר מדי גראפי, לא קשור בכלל לתחום. גם בתור אתר שנועד למתג ולמכור כאחד, הוא לא עושה את זה ולא בכיוון בכלל.
TM לא מייצג אפילו במקצת מה שהולך בחו"ל. כל הטמלייטים באתר הזה הם overly designed, לא ראיתי עדיין שום חברה רצינית ששמה לה סרט תלת-מימד בכל עמוד כדי להגיד מה השירותים שהם נותנים.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|