![]() |
# 1 | |
Авторитет
|
[גוגל] אופציית החיפוש
שלום לכולם,
לפני כמה דקות החלטתי לנסות את אופציית החיפוש בGoogle AdSense, נכנסתי לחשבון שלי יצרתי את קוד החיפוש ושמתי אותו באתר, כעת גולשים יכולים לחפש בגוגל דרך האתר שלי וגם הם יכולים לחפש באתר עצמו. בעיקרון, קראתי בגוגל אופטימזציה שזה טוב וזה יעזור לרווחים, לא כ"כ הבנתי איך זה יתרום לי, מה שגם לא ראיתי סטטיסטיקות מדוייקות של כמות החיפושים וכו'. אז רציתי לשאול אותכם, במה זה תורם? זה מכניס איכשהו כסף לחשבון? זה תורם ב"כמות הדולר בלחיצה" ? תודה רבה..
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אותו גולש שמחפש בחיפוש שלך נכנס לעמוד חיפוש עם פרסומות אם הוא לוחץ על הפרסומות שיש שם אתה מרוויח מזה.
ואגב אתה מעוניין להחליף קישורים ? (http://izra.co.il שלך נכון?) |
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
כמו ש-siz אמר,
ו-siz: גוגל יוריד לך את הדירוג על זה, אל תכלול "החלפת קישורים" ליד הכתובת של האתר שלך, רוב הסיכויים שגוגל יבין את זה. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
Авторитет
|
אממ כן קראתי על זה איפשהו שאם הגולשים מחפשים ולוחצים על פרסומות - אני מקבל על זה, אבל יש רק בעיה אחת: חיפשתי כמה פעמים ולא מצאתי שום פרסומות!! או שאתה מתכוון ל"קישורים ממונים" בתור פרסומות?
בכל מקרה תודה רבה על העזרה .. נ.ב כן זה שלי אבל אני לא מעוניין להחליף, תודה.
![]() |
![]() |
# 5 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
כנראה חיפשת ביטויים שאף אחד לא שם פרסומות עליהם.
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אני לא חושב שהרבה גולשים שיחפשו דרך החיפוש שתשים באתר ילחצו גם על המודעות,
אבל זה בהחלט שירות טוב כי זה נותן גם חיפוש בגוגל וגם חיפוש באתר שלך, ואם על הדרך מישהו ילחץ על הפירסומות גם תווריח- אז משתלם להשתמש בזה ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
יש כאן בלבול מסוים:
1. יש את ADSENSE FOR SEARCH - מאפשר לשתול קוד חיפוש כאשר לחיצה על תוצאת חיפוש היא זו שנותנת את העמלה. 2. יש את GOOGLE CUSTOM SEARCH - מנוע חיפוש מותאם שניתן להגדיר באילו אתרים לחפש וגם לשתול מודעות ממומנות שלחיצה עלינן נותנת עמלה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|