![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש תומך שרתי משחק לניו סרב
שלום לכולם!
לאחרונה תומך שרתי המשחק של העסק פרש מתפקידו, אשמח אם תציעו כאן את התמורה שתרצו לקבל.. האם זה כסף/אחסון. אם כסף, האם גלובאלי? לפי כמות שרתים? בנוסף, ספרו על עצמכם קצת רקע כללי וכדומה. #שרתי המשחק הם העיקר CS/CZ/CS:S ו SAMP. התומך צריך להיות עם ניסיון, ומצב רוח טוב לקידום בעתיד. לא תינתן גישת root, אלה לכל שרת משחק יש יוסר משלו. בתודה, סיון גולדברג. 0547742400. פרטים נוספים בחתימה.
# 3 |
Permanently Banned
|
ממ..לפני שאני יותר קשר אתך ..
שאלה קטנה..אני נגיד עובד לפי מ'ס לקוחות ומה צריך לעשות נגיד לקוח אחד וכל מה שקשור עליו 20 ש"ח (זה לדוגמא בלבד) האם יש לך כמות לקוחות שהתשלום שתשלם יוכל להגיע מעבר ל-200 ש"ח .. ואנשים יכולים להסכים איתי שתמיכה בשרתי משחק בעיקר בנושא הזה יש ממש בעיה בעיקר אם ילדים קטנים.. ועל שירות משלמים. אשמח לקבל תשובה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
ממ..לפני שאני יותר קשר אתך ..
שאלה קטנה..אני נגיד עובד לפי מ'ס לקוחות ומה צריך לעשות נגיד לקוח אחד וכל מה שקשור עליו 20 ש"ח (זה לדוגמא בלבד) האם יש לך כמות לקוחות שהתשלום שתשלם יוכל להגיע מעבר ל-200 ש"ח .. ואנשים יכולים להסכים איתי שתמיכה בשרתי משחק בעיקר בנושא הזה יש ממש בעיה בעיקר אם ילדים קטנים.. ועל שירות משלמים. אשמח לקבל תשובה. אותו הדבר לגבי |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|