|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() חשבתי לא מזמן על דרך נוספת חוץ מהקידום באינטרנט ,
חשבתי איך לקדם ולשווק את האתר שלי : www.m-sound.co.il - רדיו קול המזרח בדרך היום יום , אחרי זמן של חשיבה הלכתי לדפוס והדפסתי 16 אלף כרטיסי ביקור , שוב - כרטיסי ביקור של הרדיו , לא פלאיירים , ותשאלו למה ? כי כרטיס רוב מי שיחלקו לו ישים בכיס זה נכנס בכל מקום . פלאייר אנשים זורקים ברוב הפעמים . אז כבר המון חילקתי , חשבתי על קהל היעד הכי קרוב למוזיקה המזרחית . אוהדי בית"ר - אז חילקתי במשחקים של בית"ר בכמה איצטדיונים . מסיבות / הופעות מזרחית - אני מחלק לכל אחד שנכנס . ולתלמידי בתי ספר . עכשיו אני רואה בסטטיסטיקות כניסות שעלו פלאים , וזה המון כניסות כל יום ! רואים שהאתר נהיה ממש אימפריה מזרחית ברשת . כל אחד שרוצה לדעת על מחירים של כרטיסי ביקור יכול לדבר איתי בפרטי . בכל מקרה אני הכנתי עיצוב פשוט , אמרתי לא צריך לעצב משהו מיוחד , פשוט עם לוגו האתר והכתובת ואולי עוד תוספת . אז קחו כמה תמונות , אמנם לא באיכות הכי טובה ומציאותית אבל גם משהו . ![]() ![]() ![]() אם יש לכם תגובות , הערות והארות אני אשמח לשמוע ! |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
משתי הצדדים אותו הדבר?
חבר וותיק
|
16 אלף כרטיסים?? כמה עלה לך?
דרך טובה מאוד לשיווק האתר שלך! כד הכבוד! |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
מי אמר ששיווק חייב להיעשות רק על גבי רשת האינטרנט ?
יפה מאוד, מחיר טוב.
הוסטסניון
|
יש מצב שתומר את הבדלי הכניסות במספרים?
וכל הכבוד על ההשקעה. |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
סטטיסטיות מופרטות בע"ה אני יעלה לכם בערב ,
אתה שואל אם זה שווה את המחיר ? אני אומר לך שכן , אני לעומת הרבה אנשים עם ראש עסקי , ובשביל להרוויח צריך להפסיד , מי שלא מסתכן לא מרוויח . אני מעדיף בינתיים להרוויח פחות כסף מהאתר ולהשקיע יותר על פרסום ושיווק . ועוד כמה חודשים להרוויח הרבה כסף מאשר עכשיו להרוויח כסף טוב ועם הזמן זה רק ידעך . |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
כרטיסי ביקור זה לא מאתים לכל אתר
עם 1400 הייתה יכול פשוט לפרסם באתר גדול מאוד שקשור לרדיו/מזרחית או משהו דומה וההחזר היה הרבה יותר גדול. אף אחד לא ישמור כרטיס ביקור של אתר אצלו הוא יסתכל ויזרוק.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|