|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
נועם אתה כל כך בטוח ?
מה שאני מקבל מאתרי מזרחית שונים זה אפילו לא רבע ממה שאני מקבל מהכרטיסים . אתה רק חושב שאף אחד לא ישמור , אבל תוצאות מדברות בעד עצמם חביבי . |
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
דרך נחמדה. אני מסכים עם מי שהגיב ואמר שיכולת ליצור פרסום הרבה יותר אפקטיבי ברשת עם 1400 ש"ח.
|
![]() |
# 13 |
עסק רשום [?]
|
כול הכבוד על ההשקעה...
מזרחית זה בהחלט תחום שמדבר להרוב (לפחות לקהל היעד שאתה חילקת), ואני מאמין שזה עשה עבודה מעולה. בהחלט שווה את ההשקעה, ומספיק שהגולש יכנס פעם אחת לאתר ויאוהב אותו הוא ישמור אותו במעדפים או יזכור אותו ויכנס אליו בצורה קבועה. ד"א כול גולש שנכנס אוטומתית רדיו עולה, יש לך שרת פרטי וקו גדול שאתה מצליח להחזיק בלי עומס ונפילות? |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
עשית מהלך יפה.
מתוך 16,000 כרטיסי ביקור, בטוח יכנסו 4000 אנשים לפחות (אם מחלקים לקהל היעד הנכון). מתוכם אני מאמין ש1000 יישארו מאזינים קבועים כי יגלו שזה אחלה רדיו (ד"א זה באמת רדיו נחמד). אני לא מאמין שהיית מקבל משהו דומה בפרסום דרך האינטרנט. |
![]() |
# 15 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני לא מצטער לרגע על מה שעשיתי , להפך .
גם אין לי על מה , זה רק עוזר לי ואני צריך לשים לב לזה לא אחרים . וכן יש לי שרת פרטי . |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
1400 שקל
במחיר הזה יכולת לפרסם באתרים גדולים או לפרסם באתרים של 6000 כניסות למשל ולפרוש שם הרבה מאוד באנרים ותאמין לי שאתה תקבל יותר כניסות וזה בטוח עליי אם אתה רוצה צור איתי קשר וגם תקבל הודעה למשתמשי האתר 60 אלף משתמשים על האתר שלך |
![]() |
# 17 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
"אתרים של 6000 כניסות" - ולפרוס הרבה באנרים ? למשל האתר הזה זה קוצים ולמשל האתר הזה היה רבה יותר כניסות ומיום ליום יורד , הרסתם אותו עם הכמות של הפרסומות בכל פינה ולא מסתפקים בזה אז הם גם מתחלפות , הודעה פרטית לשישים אלף משתמשים ? כמעט כולם כולל אותי שהייתי חבר אצליכם לשעבר בפורום שמו אותכם בדואר זבל , אתם לא מפסיקים להציף כל יום 3 הודעות פרטיות . אתה אומר שאני יקבל הרבה יותר כניסות וזה בטוח עלייך ? עד שלא תנסה את הדרך הזאת לא תדע כמה כניסות זה יביא לך , אז אל תדבר באוויר , ותנסה דרך זה להשיג עוד מפרסם אצליכם . |
|
![]() |
# 18 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה סיכם את מערכת היחסים בני לבין אתרים שמציעים משהו שהם לא יכולים להבטיח. אגב Bji הייתי ממליץ לך ללכת על שיווק מפה לאוזן זה משהו אדיר באמת, לדוגמא עכשיו כבר 2 דודים שלי ביקשו ממני שאשיג להם שירים יפים וזה... ואז נתקלתי באתר שלך ואני אעביר אותו אליהם.
# 19 |
חבר וותיק
|
כל הכבוד..
זאת דרך טובה.. אבל לא מתאים לכל נושא .. לדוגמא לשלך מתאים.. וזאת אחלה השקעה.. בהצלחה.. מקווה בשבילך שתרוויח הרבה אהבתי את העיצוב של הסטיקר.. ד"א |
![]() |
# 20 |
הוסטסניון
|
אהבתי את הרעיון!!
זה באמת דרך די טובה לפירסום.. וזה ברור שזה שווה את המחיר..
|
|