|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מנהל ראשי
|
אם יש לך את הפרופיל לזה..רק קרבי.
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר חדש
|
אם אתה בנאדם קרבי ויש לך את הנתונים לזה לך על קרבי עם אין לך את הנתונים לך על מה שאתה אוהב וטוב בו (אני משער שמחשבים)
אבל אל תשכח שלא בטוח תקבל מה שאתה רוצה |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר על
|
אני לא יודע אם יש לי קרבי.
יש לי משקפיים אבל, לפי מה שיודע לי, זה לא כך כך עניין, כי אין לי מספר משמעותי... וכן אני מתעניין במחשבים אבל, אין לי ידע נרחב... עוד שאלה: אני מתקשר ביום ראשון להזמין טופס. חייבים למלא אותו? Last edited by Vadim.K; 11-01-08 at 20:58.. |
![]() |
![]() |
# 14 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
תבקש קורס תוכניתנים וממר"מ...
מחשוב שולט... אחרי זה אלביט ורפא"ל נפתחות בפנייך. |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
אם כבר יש בדיון על הצו הראשון , גם אני אמור לקבל אותו בקרוב.
אמרו לי כמה עצות - לא להיות לחוץ , להנות בבדיקת הביצים (עם צחקוק נבזי ברקע) ושמה שאמרו על כוסית שעושה את הראיון האישי זה לא תמיד נכון ושיש מכוערות לפעמים XD למישהו יש עוד משהו להגיד? אגב - מישהו פה היה או יודע מחבר או משהו על הסרטה צבאית או צילום צבאי , שני התפקידים נשמעים מעניינים והייתי רוצה לקבל אליהם עוד מידע , אבל אני לא ממש יודע איפה... |
![]() |
![]() |
# 16 | |
Winner
|
ציטוט:
ולמי ששאל, היה לי צו ראשון לא מזמן, באמת אל תהיה לחוץ תביא איתך mp3 וישראל היום לפתור תשבצים כי יש הרבה תור... ותאכל לפני המבחנים הפסיכוטכנים(מחלקים סנדוויצים) ותעשה את הצרכים שלך והכל כי לא נותנים לצאת שעתיים!
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
זה שיש לך משקפיים לא אומר שאתה לא יכול להיות בקרבי..
לרוב זה רק סעיף ואתה יכול להיות בקרבי.. ואגב: "אמרו לי כמה עצות - לא להיות לחוץ , להנות בבדיקת הביצים (עם צחקוק נבזי ברקע) ושמה שאמרו על כוסית שעושה את הראיון האישי זה לא תמיד נכון ושיש מכוערות לפעמים XD" חח שמע אחי קודם כל לא תמיד עושים בדיקת ביצים (לי אישית ולעוד הרבה לא תפסו כניראה לרופא כבר נמאס חח הוא רק הסתכל ואמר שהכל תקין XD) וגם אם יעשו לך.. לא ניראה לי שצחקוק יהיה לעיניין חחח אלא אם אתה רוצה שיורידו לך פרופיל XD ולי אישית הייתה כוסית בראיון האישי אבל שלא יהיו לך ציפיות וגם זה ממש לא משנה אם היא כוסית או כונפה.. העיקר שתגיד את האמת וזהו.. בהצלחה (; |
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בכל אופן זה גם לא שיש ממש מה לשקר , "כמה חברים קרובים יש לך" או "האם אי פעם הברזת משיעור" התשובות ברורות פה ככה שאין ממש מה לשקר גם אם אני רוצה. |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
אבל בעקרון אלו שני המכונים הגדולים ביותר של משרד הביטחון לפיתוח נשקים ואמצעי לחימה. דוד שלי אחראי על מכון דוד של רפא"ל בכל מה שקשור למחשוב. הוא אומר שהחיילים שם הם אחלה ג'ובניקים שעושים עבודה יפה. הרוב מתקבלים אחרי זה לעבודה שם או באלביט עם משכורת התחלתית של 7-8 ככה... |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר על
|
אחלה חברה, תודה...
וחייבים למלא את הטופס? או שאפשר לבוא עם ריק? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|