|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
google adsense מאכזבים שנית!
בדיוק במהלך השבוע האחרון הגעתי סוף סוף ל100$
וגוגל החליטו שיש שמה קליקים מזיופים ופסלו לי את החשבון היה מצב של 80$ שהיו מאושרים במשך איזה שנה ואז המשכתי אם החשבון אז שככה היה מגיע ל80$ אך סגרו לי את החשבון מסיבת קליקים לא חוקים ותאמת לא מאמין להם! כל כך הרבה סיפורים דומים http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=59051 לדעתי גוגל לוקחים את הכסף לעצמם ולא מחזרים לפרסמים כמו שאם אומרים ובדיוק היום שלחתי לגוגל מכתב קורע לב על זה שאין לי מושג מאיפה אם הגיעו והכוונות שלי טהורות ושאני רוצה את חשבוני בחזרה מקווה שזה יעזור אני מאוכזב ברמה שלא חשבתי שתגיע לחברות מחול! |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
הם כן מחזירים,
ועם כל הכבוד, הם לא גננים. הם בודקים כשהם צריכים להביא לך כסף, זהו, תקרא את התקנון שלהם ותבין. |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
אחי.. להגיד לך את האמת,
אני לא מבין בכלל למה אתה כותב את ההודעות האלו. אני אישית יודע שאתה מרמה (מכמה שיחות שלנו בעבר) לא רק את גוגל אתה מרמה.. עוד הרבה.. אני בינהם.. וגם את הוסטס אתה מרמה. אבל זה סיפור אחר. בכל אופן אני ינסה לעזור לך מקשרים כלשהם שיש לי. מה הדומיין שעליו השתמשת עם אדסנס? אם אתה לא רוצה לרשום פה אתה יכול לשלוח לי בפרטי. |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אם מחזרים?
איך בדיוק אם לא לקחו שום פרט בנוגע לזה וזה לא היה כתוב מייל שלהם! תומר אין לי מושג מה אתה רוצה ולא מכיר אותך רוצה לדבר יש לי איסיקוי ויש הודעות פרטיות! |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
|
![]() |
# 6 |
אחראי פורום
|
קצת מחשבה, הם שלחו לך הודעה, עם קישור לדף יצירת קשר. נו באמת.
|
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני קבלתי הודעה אם הסיבה לחסימה וזהו
לא היתה שמה דרך ליצירת קשר ניסיתי לשלוח מייל מהמייל שקבלתי אבל זה לא אפשריי. |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
עד היום לא התאכזבתי בשום דבר מגוגל, אם רימית אז ברור שיעלו על זה בסופו של דבר.
|
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני לא מרמה עובדה שאני עובד אם גוגל למעלה מ-חצי שנה והרווחתי 80$ ואחריי הפסקה דיי ארוכה של שנה
בגלל שהפסקתי לחלק חסויות חזרתי ועכשוי אם אמרו לי שחשבוני נפסל בנוגע לרווח שאני אמור ל'קבל מה אני אמור לעשות? לשלוח להם הודעה ולהגיד להם שאני רוצה את הרווח שמגיע לי מתוך ה-100$ שכויכול 20$ חשודים? אם כן אשמח לקבל את המייל לתמיכה שלהם כי לי אין! |
![]() |
# 10 | |
חבר חדש
|
תקשיבו.. הבן אדם רמאי.
אחרי שיחה איתו בהודעות פרטיות בכדי לאמת את הדבר (מנהלים מוזמנים לקרוא את כל ההודעות הפרטיות שלי). הוא פתח כבר 1000 חשבונות בגוגל, כל פעם חשבון אחר על דומיין אחר על שם אחר, על כתובת אחרת, (כך גם בהוסטס.. משתמש אחד ישן שלו izik1007). והוא אמר שהאתר יציק2007 לא שלו ועכשיו בהודעות הפרטיות הוא אמר לי שכן. מיצידי שימשיך לרמות ושיוכל אותה בסוף, אבל למה הוא סתם מבקש עזרה על מה שידוע מראש שיקרה לו? לא מובן לי. בכל אופן למי שמעוניין לדעת, הוא גם עם עסק לא רשום, מוכר אחסונים (אני לא יציין את שם העסק על גבי הפורום מפני שהוא לא רשום). אז לכל לקוחותיו הנכבדים, עצה שלי, אל תתעסקו עם הבן אדם הזה. פעם הוא התחזה לחברי בתור עורך דין בICQ (אך כמובן שאפשר לדעת שזה לא אמיתי כי אף עורך דין לא ינהל עסקאות בICQ..) בכל אופן שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה, אני אמרתי את שלי. (אני לא מעוניין שיפתח פה דיון על זה, זה היה אך ורק למטרת אזהרה.) שבת שלום ומבורך. עריכה: ציטוט קטנטן מאחת ההודעות הפרטיות, שאמרתי לו שאני מעוניין לפרסם באתר שלו בכדי לאמת את זה אם האתר שלו הוא ענה: ציטוט:
וכמו כן מרמה את גוגל. Last edited by Tomer.; 18-01-08 at 15:55.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|