|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני אפילו לא רוצה להיכנס לסיפור המופרך הזה
מנהלים רוצים תשובות? דברו איתי בה.פ בחזרה לשאלת האשכול |
![]() |
# 12 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
הרי אתה רימית וזה בדוק. לכן אני לא חושב שיש על מה לדבר פה. אגב, לגבי מה שרשמתי קודם לכן, אין בעייה אל תיכנס לסיפור הזה, זה היה אך ורק להזהיר את הלקוחות שלך ואת הלקוחות לעתיד שלך, אם יהיה לך. בכל אופן גוגל לא יפתחו לך את החשבון וטוב מאוד שהם חסמו לך ועלו עליך, כי אחרת היית ממשיך לרוץ נגד החוק. עריכה: חחח אני בכלל לא מתפלא שהוא מצפצף על החוק, גם בחברת אחסון שלו (שאגב קיימת על ריסיילר), מאוחסנים 2 אתרי ווארז ובינהם האתר שלו. אפילו תקנון העסק אין לו. טוב עזבו.. מקרה אבוד. Last edited by Tomer.; 18-01-08 at 16:03.. |
|
![]() |
# 13 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לידעתך עכשוי קבלתי מייל מ-google ואם החזירו את החשבון שלי + מחקו את הקליקים הלא רציונלים
תומר יש חוקים אתה יודע? ספאם מכיר תמילה? יש בעיה לך למנהלים אני ישמח להסביר להם את הבעיה הנפשית שלך יום מעולה ושבת שלום! |
![]() |
# 14 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
אז אני אשמח בלי שקרים. דבר שני זה לא ספאם זה לא שאני רושם לשמשל "ספאםםםםםם" ומציף את הפורום. יש הבדל. וזה שאתה לא רואה את הבעייה שלך אז המצב קשה, אם אתה לא רואה את מצבך. ועוד משהו למה אתה מתחזה לעורך דין? ביום ראשון חבר שלי הולך לדווח עליך למשטרה. |
|
![]() |
# 15 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שהיה לו בכיף וספאם זה לא בהכרח "ילד אם בעיה נפשית"
זה גם דברים שלא קשורים לנושא |
![]() |
# 16 |
חבר חדש
|
|
![]() |
# 17 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אתה יודע מה רק בגלל צורת הדרך שלך אני לא יתן לך
אבל אם מנהל יבקש אני יתן לו לראות מה-gmail שלי את המייל את התוכן והכל וכמובן שבתמונת מסך שלא יחשבו שאני מנסח את זה אוקיי,ופו העניין הזה נגמר אני לא מתכון להמשיך ליצור ספאם שהיה לך יום מעולה |
![]() |
# 18 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
אם קיבלת חזרה את החשבון המנהלים יכולים לנעול את הנושא, נכון? ממש צורת דרך.. זה פשוט שקר אבל עזוב.. אתה ממשיך לא בדרכי החוקיות. |
|
![]() |
# 19 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
צודק,
קבלתי את החשבון אפשר לנעול! |
![]() |
# 20 |
Winner
|
איזה גנון .. תפתרו אתה הריבים שלכם בהודעות פרטיות/MSN/ICQ .. אתם לא צרכים לערב אותנו בהן .
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|