|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
![]() שלום,
בזמן האחרון אני נתקל הרבה באתרי עסקים כמו אתרי אחסון, בניית אתרים וכד' שמרשים לעצמם לשים פרסומות גוגל אדסנס באתר שלהם, לי אישית זה לא נראה מקצועי, מה אתם מעדיפים: 1) שגולש יכנס אליכם ויקנה אצלכם שרת? (לדוגמא) 2) שגולש יכנס אליכם, יראה פרסומת לאתר אחסון ואחר וילך לקנות אצלם שרת? (דוגמא) אז תגידו לי אתם, מה דעתכם על זה? שלכם, ניצן.
# 2 |
חבר מתקדם
|
מסכים, זה בהחלט לא משדר מקצועיות.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
גם אני התווכחתי עם חבר שלי (בעל חברה) שהוסיף אדסנס לאתר של החברה
אני אמרתי שזה ממש לא מקצועי ולדעתי זה לא שמזה הוא יעשה את המיליונים בשביל 2 דולר בחודש זה ממש לא שווה את הלקוחות שיחשבו שאתם חברה לא רצינית אבל הוא אומר שזה בסה"כ דבר קטן (הוא עוד שם את הלינקים שזה בקטנה) ושזה לא יפריע בסה"כ כל אחד והחשבון שלו.... |
![]() |
![]() |
# 4 |
Winner
|
ככה זה בעלי עסקים רק כסף מעניין אותם.
באתרים שבניתי לחברות, לפעמים אמרו לי להוסיף אדסנס לאתר, אבל תמיד הורדתי אותם מזה. מי שמע על אדסנס באתר תדמיתי לחברה??
# 5 |
מנהל ראשי
|
לשים פרסומות באתר יצוגי זו בדיחה,
מעבר לכך שהדיון הזה מתייחס אך ורק לחברות שמנוהלות ע"י..נו נגיד, ילדים, בשום חברה שמכבדת את עצמה לא תראו דבר כזה. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הפרסומות אמורות להופיע באתרים כמו זה שלי לדוגמא: www.FastUp.co.il , ולא כמו בזה שלי לדוגמא (למרות שאין אצלי שמה פרסומות) : www.D4Y.co.il .. הבנו את המסר מזה =] |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אתה צודק פרסומת adsense שיפנו אנשים לחברות איחסון אחרות
לדעתיי זה ממש לא מקצועי,אבל כל אחד והדרך שלו להצלחה. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
חוץ מזה שהם מוותרים על לקוחות בשביל 0.18$ (דוגמא),[ אני חושב שזה פשוט מעשה נואש. שמח שרובכם מסכימים איתי (עד עכשיו). בעל חברה: אל תשים פרסומות באתר התדמיתי של חברתך! זה לא מקצועי וזה פוגע רק בך.
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
לא מסכים בהכרח. אנחנו שמים פרסומות אדסנס ב www.pcgames.co.il . פרסומות למתחרים אני מסיר באמצעות ה Competetive Ad Filter, ולאתר יש תעבורה גבוהה, כך שהפרסום הוא אפיק הכנסה נוסף.
בנוסף, כשהכנסנו את הפרסומות של אדסנס לא הייתה ירידה מורגשת במכירות. |
![]() |
![]() |
# 10 |
Winner
|
אני לא מבין למה לא לשים ?
לדעתי פירסומת מילים יכולה להיות מצויינת |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|