![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
c# יש עתיד בנושא??
אני לומד C# כמגמה
למדנו לולאות פונקציות תור מחסנית רשימות רשומות ריקורסיות אוטומטים קיצור יש טעם להתחיל לתכנת בבית בשפה הזאת והאם יש בזה עתיד? יענו אם אני יתחיל לתכנת אני יוכל למכור עבודות בזה וכו'? או שזו שפה לא שימושית אשמח לדעות תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ברמה שלומדים בבי"ס לא תוכל לעשות יותר מדי, זה הבסיס..אם אתה רוצה ללמוד עוד, לך לקורסים/תלמד באינטרנט וכד'..
אבל אם יש ביקוש?..פתח עיתון, לך ל"דרושים"..תגיד לי כמה פעמים ראית את הביטוי C#/JAVA ותבין כמה זה מבוקש היום. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לא תוכל להשיג בזה הרבה אבל מה שכן בגלל שיש לך את הבסיס יהיה לך קל יותר ללמוד הלאה תוכל ללמוד מהאינטרנט וכו' אבל לעבודות מכובדות תצטרך תואר=\ ולא משנה מה הידע שלך בנושא בלי תעודה ממקום מכובד לא יקחו אותך לשום מקום |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Winner
|
אתה צוחק c# היא שפה מעולה!
אני לומד אותה בבית ספר ואני משתמש בה כל הזמן לדברים שאני בונה. למכור אני לא חושב אבל אתה יכול לעשות כסף לא רע בניית אפליקציות רשת, תוכנות שימושיות עם פרסומות משולבות וכו'.
# 5 |
חבר וותיק
|
אוקי השנה אני גומר את ה 5 יחידות של הבגרות+5 יחידות מגמה
יש ספר כלשהו שהוא כבר רמה מעבר ל5 יחידות והפרוייקט?(בעיברית) ואיזה שפה מומלץ לשלב ביחד עם C# בבקשה רק המבינים לענות תודה לכולם |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אל תחשוב על מכירת עבודות, תחשוב איך אתה משקיע במגמה ומקבל 100 בבגרות.
הכסף כבר יגיע, אל תדאג.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|