|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
הוסטסניון
|
אביו תעשה אחד קשה
|
![]() |
![]() |
# 22 |
Winner
|
אני יעשה עם כמה רמות, מה אתה אומר על זה.. למרות שכול מי ששלחתי לו את זה התקשר אלי זועם ואמר שאני יגיד לו את התשובה או שמחר אני מת
![]()
# 23 |
הוסטסניון
|
חחחחחח
תעשה כמה רמות יהיה מגניב מי שפותח את זה בעיה שלו תעשה חלון בהתחלה שאומר שהתוכנה תדרוש ריסט אם הוא לא יפתור חחח |
![]() |
![]() |
# 24 |
Winner
|
סורי גם ריסט לא יעזור התוכנה פועלת שוב עם הפעלת המחשב, אבל אני ישים הודעה שמי שפותח את התוכנה יתקע איתה לנצח אם הוא לא יצליח לפתור...
![]()
# 25 |
הוסטסניון
|
שכחת שיש SAFE MOD ?
|
![]() |
![]() |
# 26 |
Winner
|
אני בספק אם safe mode יצליח. התוכנה תפעל גם שם לפי דעתי.
# 27 |
Winner
|
אין דבר כזה..
בשביל זה נועד הסייף מוד
# 28 |
הוסטסניון
|
שמע פתחתי את זה ב 4 בלילה אתמול ניראה וזה עצבן אותי לא היה לי כוח לנסות לפתור ורק ריסט עזר לי.. תעשה שיהיה דרך לצאת גם בלי ריסט זה מעצבן
# 29 | |
Winner
|
ציטוט:
ואם תיהיה דרך ברורה לצאת אז מה הקטע בתוכנה זה כל הקטע בה שאי אפשר לצאת, זה מגרה את המוח לפתור את החידה לא? ואמרתי שאני ישים גם הודעה בפתיחה שמזהירה לגבי זה...
![]() |
# 30 |
Winner
|
תיקנתי את זה ועכשיו אי אפשר יותר לצאת עם start+d . הנה ההורדה אבל אל תורידו עכשיו באמת אין דרך לצאת מזה:
אין לינק יותר והסיסמא בלבן : T
להנאתם אתר משחקים כיפי. היום עושים מסיבות רווקים ורווקות רק בלופט למסיבות, תנסו ולא תתחרטו. Last edited by aviho1; 16-02-08 at 20:59.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|