![]() |
# 31 |
הוסטסניון
|
כולכם מדברים שטויות !
למה ? ככה :P סתם יש לי שאלה ושכל אחד יענה לי כן או לא ! אי פעם מישהו מהמשפחה שלך נפגע / נהרג בפיגוע ? (חס ושלום !) אם ענית לי כן סימן שאתה יודע שאני יודע שאתה בעד חיסול אויב אה ? יבוא אחד ויגיד לי "אמא שלי נרצחה בפיגוע אבל אני לא חושב שנקמה תעזור" יבוא ויגידדדדדדדדדדדדדדד לי !!!!! טיפשים !! כל פעם רוצחים לנו אנשים במדינה ואנחנו רק חושבים על איך לעשות שלום דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייי לא יהיה שלום בחייייים !!! זה או הם או אנחנו מי אתם מעדיפים ? שתיהיו בקרבי תבינו !!!!!! (אני ברגילה אז לא לשאול איך אני בקרבי ואני בבית !!) |
![]() |
![]() |
# 32 |
חבר מתקדם
|
קודם כל מי שאמר שהשמלאנים הורסים את המדינה,באמת לא ראוי ולא יפה.
וכל אלה שאמרו למחוק את הערבים וכ'ו,סליחה על זה שאני בוטא או משהו כזה אבל ככה גם היטלר חשב,ולא אני לא משווה אותכם להיטלר. וזה שאמר שצריך להשמיד אותם כמו שבשואה ואז הוסיף את הדבר החכם "אחרי 60 שנה ישכחו מזה",אז דיי עם הבולשיט,את השואה לא שכחו ולא ישכחו איי פעם! ואתה אומר את זה כאילו גרמניה לא שילמה את המחיר... גרמניה שילמה את המחיר עם רביות,הכלכלה שלה יתמוטטה בעקבות זה היו לה וויתורים מאוד כואבים ועד היום היא משלמת ותשלם את המחיר. ואם אנחנו נעשה "שואה" כלפי ערבים אנחנו מחוקים! כי היום הדמוקרטיה חזקה ביותר,והיא הרבה יותר חזקה מתקופה של מלחמת העולם השנייה. ותפיסקו להיות כאלה ערסים עם ביטויים כמו "ערבי טוב זה ערבי בקבר" וכ'ו. צאו מזה! רוב הערבים כן כן רבותיי רוב הערבים לא כאלה,ויש ערבים שהם גברים והם אחלה בני אדם ובאמת הלוואי שכולם היו כמוהם,תבינו שלא כל הערבים חראות,זה רק כל הפת"ח וכל הקבוצות הללו שהם הלא בסדר ואותם כן צריך לחסל. ואגב אתם יודעים מה ההבדל בנינו לבינם? שלנו יש מדינה,לנו יש דמוקרטייה וכמו שלהם יש אנשים קיצוניים גם לנו יש אנשים קיצוניים,אם לנו לא היה מדינה ולא דמוקרטיה ומישטר חזק אז גם לנו היו קבוצות דומות לפת"ח,רוצים תקבלו את זה לא רוצים אל תקבלו אבל זוהי המציאות,עכשיו במחשבה הזו תהפכו את התגובה שלכם רק כלפינו ועכשיו שקלו טיפה מילים. |
![]() |
![]() |
# 33 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
בכל מקרה הנה הוכחה שהערבים מבינים רק כח יצאה הנחייה לירות במי שעובר את הגדר, והופ פתאום יום שקט ללא מסתננים 20,000 איש התחבאו בבתים במקום לפלוש לשטח מדינת ישראל..
אני חזרתי, אני חי, ת'אמת היה לי משעמם
![]() |
# 34 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני בא ממשפחה ימנית, אחותי גורשה מגוש קטיף, אחי עבר שני פיגועי ירי וניסיון דקירה בשוק הערבי (זה היה גם עם האח שניפצע בלבנון..) וניצל בנס.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|