|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 2 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
לפי מה שאני יודע 250$ ממש לא יספיקו לאייפוד 80GB, אולי ל8.
עריכה: טעיתי - http://www.amazon.com/Apple-iPod-cla...6046848&sr=8-1 תהנה!
# 3 |
חבר וותיק
|
מאד לא ממליץ לקנות אייפוד מחו"ל
אייפוד זה לא עוד נגן MP3 ב500 ש"ח גג שאם הוא כבר איכשהו נשבר אז הוא נשבר ולא שווה לתקן אלא לקנות חדש כמובן בחו"ל זה זול יותר אבל לך תחפש אחרי זה למי ללכת שמשהו ידפק אצלך אני קניתי לא מזמן IPOD 80GB דור 6 (החדש) מBUG המחירים בארץ נעים בין (1200 (חנות נדחת בתל אביב) ל 2200 ש"ח ) אני קניתי ב1600 ש"ח לצערי אין לי בו שימוש רב כמו שציפתי כל הנסיעות לפתע הפסיקו אבל אני עדיין לא הולך למכור לך אותו ב800 ש"ח אז קיצר המלצות אישיות: א) חנות שאתה יודע שבמידה וידפק משהו תבוא אליהם יתקנו לך בלי לשאול מה קרה לקנות במחיר של חו"ל בארץ באיזה חנות של מחסן אחרי זה לך תחפש מה לעשות עם 162 גרם מתכנת ב) אני משער שאתה הולך לסחוב אותו בכיס עם האייפוד קנה נרתיק או מהמדבקות האלו שמדביקים על המסך השקעה של 50-100 ש"ח למשהו איכותי... תודה לי אחר כך ג) אם אתה קונה מרשת גדולה אין לך מה לדאוג אבל אם לא בא לך להקשיב לעצה שלי זהר מחיקויים! ד) יש את הרמקולים הניידים הקטנים לI-POD אחלה של דבר עניין של 50 ש"ח ה) שכבר קניתה את האייפוד אנא נסה לא להפיל אותו הוא פועל דיסק קשיח ולא פלאש ז"א מלא דיסקים קטנים בפנים אחד זז = תיקון ז"א אל תביא לאנשים להסתובב עם זה חפירה ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אל תשכח שעל משהו שאתה מזמין מחו"ל יכולים לקחת לך גם כן מכס. אם אתה מוכן לקחת את הסיכון של המכס על עצמך אני יזמין לך מAPPLE ויבקש מהקרובים שלי בארה"ב לשלוח את זה ישירות לכתובת שלך. אם אתה מוכן תוסיף עוד 100$ ואני מבצע הזמנה כבר ביום ראשון. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
http://www.amazon.com/Apple-iPod-cla...6046848&sr=8-1 וגם עם המכס זה לא יגיע למחיר שלך.
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני מזמין את זה ישירות מAPPLE מאתר החברה שלהם. עשה מה שאתה רוצה בכל מקרה אני מוכן לקחת 100$ יותר ולתת לך לשבור את הראש עם המכס אחרי הכל אני צריך להרוויח ונכון שזה לא יגיע למחיר הזה גם אם יקחו מכס אבל זה העיניין אני לא יעשה משהו שלא יוצא לי ממנו רווח וישגע אנשים בשביל כלום... סלח לי אם אני טועה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|