|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שדרוג | אתר FastUp העלאת תמונות
שלום,
שדרגתי את FastUp.co.il , האתר מספק שירותי העלאת תמונות. ועוד שירותים נוספים: מערכת העלאת תמונות - הוספת מערכת העלאת תמונות באתרך בחינם קישורים לאתר - קישורים לאתר FastUp, על מנת לשמור על השירות בחינם גילוי כתובת אייפי - גלה את כתובת האייפי / IP של המחשב שלך הפיכת טקסט / עברית - הפיכת טקסט לתוכנת הפוטושופ או לטעויות ובלבול טבלת צבעים - קודי צבעים לשימוש באתרך או בכל דבר אחר PayPerLead - רוצה להרוויח כסף ללא עבודה קשה? הצב פרסומת PayPerLead באתרך אלו התוספות והאפשרויות באתר (לעומת אתרים אחרים): 3 תמונות במכה, כאשר שלושת התמונות בעמוד הראשי פתוחות לפניכם. אפשרות לשלוח לאימייל את התמונות המועלות - רק להכניס כתובת וזה נשלח. אין כמעט פרסומות באתר, מטרת ההעלאה היא ראשונה באתר. העלאה מהירה מאוד, אין נפילות. הרבה סיומות מותרות של תמונות להעלאה: JPG, JPEG, PNG, GIF, BMP, SWF . הגבלת גודל: גודל העלאה המקסימלי הוא: 8 מ"ב (8192 ק"ב). השירות נשאר חינמי תמיד: כל עוד שירות FastUp פעיל, הוא ישאר חינמי. אין איפוס תמונות: כל עוד שירות FastUp פעיל, התמונות לא יאופסו (לא ימחקו). הקטנת התמונה אוטומטית ע"י המערכת: כאשר אתם מעלים, ישנו עמוד צפייה בתמונה, תמונה גדולה תוקטן על מנת לעזור לכם לראותה בנוחות. אשמח לתגובות על העיצוב החדש, על המערכת החדשה, על התוספות, ועל השירותים, תודה רבה. (לחצו על הבאנר) |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
התכנות סביר..אבל אתה באמת חושב שהעיצוב יפה?...
בהצלחה (: |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
העיצוב לא יפה נתחיל מזה,
כל השאר - יש את זה בכל האתרים לא חידשת, צריך מישהו שיחדש :] בכ"מ בהצלחה. |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אהבתי מאוד את העיצוב: נקי קטן וחמדו. הבעיה היא המערכת של העלאה נגיד ואני שולח את השדות ריקים זה רשום -
שגיאה 2: או שלא העלאת תמונה או שלא נבחר קובץ ושלוש פעמים, מסובך כזה אם לא הבנת אותי ממש אז תנסה לשלוח את השדות ריקים. בהצלחה! |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]()
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
אתר נחמד, בדיוק כמו עוד מאות כאלה.
אין משהו חדש באתר, אין עוד אפשרויות שאין באתרים אחרים והעיצוב לא כל כך מתאים לדעתי, עיצוב יפה אבל לא משרת את המטרה. בהצלחה בהמשך ![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
|
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
עיצוב בכלל לא מושך לעין, הרבה פרסומות מעצבנות (שני הבאנרים וגם הטקסט הבולט), הכפתור "Browse" יוצא לי מהריבוע אז כדאי שתסדרו (רזולוצייה 1280*1024 אם זה קשור).
בעקרון מה אני יגיד לך.. יש עשרות אתרים כאלה - לא חידשת כלום, עדיף להעלות לאתר עם עיצוב יותר נׂח ונעים. |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שיהיה בהצלחה אני דווקא אהבתי את העיצוב
|
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
אבל למה להקפיץ? קיבלת התראה, פעם הבאה אזהרה.
-נעול- |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|