|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
סופי - האתר שלי. Local - זה קל !
בקרוב דומיין בנתיים מה יש?
אפליקציית ניהול תוכן אפליקציית העלאת תמונות אפליקציית משתמשים אפליקציית מנהלי אתר אפליקציית סקר אפליקציית ניהול css אפליקציית דואר פנימי / חיצוני אפליקציית Uptime של השרת אפליקציית מונה כניסות אפליקציית פירסום חכם אפליקציית לוגים ( ניסיונות פריצה , IP , פרטי כניסות לאתר , פעולות בפאנל , התחברויות שגיויות לפאנל ) אפליקציית החלפת קישורים ראנדומאלי אפליקציית ספר אורחים אפליקציית פורום עץ אפליקציית מאמרים אפליקציית פרוייקטים אפליקציית אבטחה אפליקציית חסימות אפליקציית צור קשר אפליקציית הורדות אפליקציית עידכונים אפליקציית מחוברים כרגע כמובן שכל אפליקציה היא עולם ומלאו אבל למי יש כח לפרט... לכניסה : פה עיצוב חדש על דגש כמה שפחות תמונות יותר css ונקי. מה דעתכם ואני מבקש באמת לעבור על דפי האתר לפני מתן תגובה. Last edited by hi_sorie; 14-04-08 at 00:32.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
תשקיע בעיצוב. העיצוב הזה לא מושך לקוחות, אנשים יעדיפו אחד מעשרות המתחרים שלך בגלל שיש לך עיצוב גרוע. הם יכנסו ויצאו.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
רואים השקעה ענקית בתיכנות, עכשיו תשקיע בעיצוב וזה יהיה מצויין
![]() בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
עיצוב נורא, אבל המערכת נראית טוב.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
רואים השקעה ענקית בתכנות(אני מתכנת, אז אני יודע לזהות השקעה...)
![]() כמו שכולם כבר אמרו עיצוב אחר יביא את האתר לרמה אחרת לגמרי |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
עיצוב, מגעיל וזוועה.
תכנות, אין על מה לדבר. פשוט תכנות מצוין! |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
"local - זה קל"
local = לא קל... חחח זה מצחיק xD אולי כדאי לחשוב על סלוגן חדש.. אגב העיצוב אכן מזעזע.
![]() |
# 8 |
אחראי פורום
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
משתמש דמו?
פאנל ניהול דמו?