![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
[מכירה]מייפל סטורי ישראל
טוב, אז נגמר הכסף לשרת ואני נאלץ להכריז על סגירת הפורום, אולי יש מישהו שחושב או אולי מעוניין להמשיך את הפורום, הגיבוי של הפורום [מסד, פורום הכל] מוצעים למכירה.
כתובת לאתר תוכלו למצוא בחיפוש בגוגל רשמו מייפל סטורי ישראל, יש לפורום גם מערכת IPB 2.3 רכשנו אותה ב150$ מIPS לגבי הדומיין, צריך לשלם עליו כל חודש 50ש'ח או לקנות אותו במחיר גבוה. יש גם את האתר של הפורום www.maplestory.co.il - לא לדאוג מנהלים! לא מערכת מוכנה, בנינו אותה בעצמנו + מערכת ניהול תוכן, סקר והכל. בכללי יש לאתר ולפורום כ4500צפיות מדי יום, מעל20אלף משתמשים, 80% פעילים
# 3 |
חבר מתקדם
|
תעבורה, אם חתימות הראנק בסביבות ה200GB בערך.. קצת יותר
גודל המסד דיי נמוך כי יש ארכיון.. כרגע 514MB המחיר, כרגע אין מחיר תציעו ונראה מה אפשר לעשות.. אל תיהיו מצחיקים רק ותכניסו לי מחיר של 500ש'ח.. הדומיין לא בבעלותי, הוא בבעלות מישהו אחר שלא מעוניין למכור לי את הדומיין, למרות שהוא טען שאם בשנה שלמה כל 3 חודשים יגיע צ'ק של150ש'ח הוא יהיה מוכן להתפשר ולהגיע לעסקה שאני מתחייב במשך שנה לשלם 50ש'ח כל חודש והדומיין יהיה רשום על שמכם \ WE
# 6 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 7 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום דירוג מסחר: (0)
|
לי אין כוונה לקנות את הקהילה.
אני רוצה את העיצוב של הפורום, העיצוב של האתר (בלי המערכת שלו) והדומיין. הקהילה שלכם נבתנה בצורה מוזרה ומתנהלת כמו קהילה המונית שחוגגת. אם אתה מעוניין למכור את הנ"ל. הגש הצעת מחיר מפורטת אליי באופן פרטי באמצעות מערכת הה"פ |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|