|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
נשמה של הפורום
|
ועם כל הסחבת נראה לי שכשזה יקרה יגיע זמן בחירות...
# 12 |
t tc tcp tcp/ip
|
ונניח שיוגש כתב אישום.
ונניח שיורשע, יתפטר, יכנס לכלא... נניח... יש לכם מישהו ראוי להחליפו? וקופצי נתניהו: גם כשהוא היה התלוננתם שדפק אתכם, יש לכם זכרון קצרצר. לדעתי צריך להעיף את כולם ולהעלות צעירים אחרי שירות צבאי ורצוי קרבי.
# 13 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
חחח אהבתי שרשמו כאן "יאא ביבי בא"
אתם שוכחים שגם בנימין נתניהו ורעייתו שרה הואשמו בשוחד, מרמה וכו' ? אתם יודעים למה לדעתי האיש הכי טוב לנהל את המדינה ? כי עזבו שהוא מבוקש בכל מקום בעולם. לבנאדם יש כסף והוא יודע לנהל עסק כלומר הוא לא יתמנה לתפקיד בשביל הכסף והוא יוכל לקדם את המדינה, הדבר היחידי שהאמת לא כל כך מטריד אותי זה שהבנאדם צמא לכח והשאלה מה הוא יעשה עם הכח הזה , למרות שאני בטוח שהוא לא יגזים
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
אין אף אחד שיחליף אותו..כולם במדינה הזאת מושחטים..
כל המועמדים מיליונרים ממשכורת של 50 אלף שקל..מעניין איך.. קיצר מדינה מושחטת וזה כולל הכל-בית המשפט, תקשורת והממשלה כמובן. |
![]() |
![]() |
# 16 |
אחראי קהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ואין לעשות כמעט כולם מושחטים וכולם בעלי אינטרסים אישיים אבל צריך לבחור את מי שהכי מתאים לניהול המדינה. וזה נתניהו (אם לא אז ליברמן - אבל אין שום סיכוי שבעולם שהוא יבחר להיות ראש ממשלה....). וגמלאים - ממש לא. גמלאים זה עבודה 2. אנשים שתמיד היו במפלגת העבודה (ותומכים בדיוק באותה דבר כמו הם) אבל לא קבלו מקום טוב לבחירות לכנסת אז הם עשו מפלגה חדשה..... מפגלת הגימלאים מורכבת מהקשישים הכי עשירים בארץ. מנכ"ל חבר חשמל, מנכ"ל בתי זיקוק וכד'. איך הם - כאלה שלעולם לא היה חסר להם משהו (טוב לפחות באיזה 30 שנה האחרונות ) יכולים לייצג את קשישים חסרי הכל? חוץ מזה הייתה ביום הזיכרון לחללי צה"ל בטקס לזכר הנופלים. והיה איזה שר מהפלגה הזאת. נראה לי עזרי (משהו כזה) ובמקום לשאת נאום לזכר הנופלים, חצי מהנאום שלו היה כמו נאום בחירות.... ואני זוכר גם הייתה גם איזשהי פרשת שחיטות שהיה מעורב בה חבר מפלגת הגימלאים.... חוץ מזה מפלגת הגימלאים כבר כמעט ב-100 אחוז לא תיהיה כבר בכנסת הבאה (עפ"י הסקרים), כי אנשים כבר מזמן הבינו את מה שרשמתי לך עכשיו... |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
אני גם חשבתי ככה.. אבל זה לא אפשרי ממלא בחינות, צריך ידע.. אתה לא יכול להביא מישהו אחרי צבא ,או איך שאתה מגדיר.. 'צעיר' - חסרי ניסיון ועוד מיליון ואחד סיבות. יהיה מה שיהיה תמיד נקבל ראשי ממשלה בני 70+ ._.
![]() |
# 19 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
עשה לי טובה , הוא לא יכנס לכלא :P בכל מקרה , ביבי לא יותר טוב בזה אתה צודק. אי אפשר להביא צעירים אחרי שירות צבאי , צריך מישהו עם נסיון ... איזה ראש ממשלה בן 40-50 :P |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
מה הקשר אחרי צבא..
א. אין להם ניסיון. ב. אם אתם רוצים אותם רק בגלל שהם כאילו שירתו את העם ונלחמו בשבילנו אז זה טיעון דפוק כי יש המון ח"כים שהיו בסיירות וטייסים והכל..ועדיין הם מושחטים.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|